Én bolondultam meg?(nemtudom mit írjak kérdésnek)
Sziasztok! Október 7.-én voltunk együtt megszakításosan! De nem
Ment el bennem az tuti! Csináltam tesztet elég sokat (15 biztos) mind negatív lett! Voltam orvosnál mert felvoltam fázva, csinált UH-t kaptam hüvelyi kúpot! UH-n nem látott semmit azt mondta nincs gond! De nem említettem neki hogy voltunk együtt védekezés nelkül! De okt. 31.-én megjött rendesen! Menzesz után is csináltam 25-ös tesztet azis negatív lett! Most is megjött 28.-án és 27.-én csináltam tesztet az is negatív! Szerintetek én bolondultam meg? Nagyon paráztam akkor is mival ha terhes lettem, még nem szeretnénk babát! Tudom hogy akkor védekezzünk de akkor történt meg először és utoljára is hogy nem védekeztünk! Előre is köszi a válaszokat! ( légyszi a rosszakarók kíméljenek)
Igen, valszeg beképzeled, de az is lehet, hogy hízol, vagy olyat eszel, ami puffaszt.
Vagy egyszerűen továbbra is unatkozol.
Kamaszpanasz oldalt tudom neked ajánlani, rengeteg a korosztályodat foglakoztató dolgot érint, köztük a tiniterhességet is, ott részletesen elolvashatod, mik a jelei (nem ezek). De a valódi problémádra is találhatsz megoldást, ha a túlsúlyon kivűl lenne még valami azt is.
Van ez mellett chat funkció is, ahol messengeren beszélgethetsz, segítő szándékú, hozzá értőkkel. Ott nincs buta kérdés. Csak írj nekik bátran és olvasgass rengeteget a témában, és addig lehetőleg függeszd fel a nemi életed, amíg egy alap rálátásod nem lesz.
A has jóval később nő
Beképzeled.
Nekem a 20. Hétig letagadható hasam volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!