Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is így gondolkozik? Vagy...

Más is így gondolkozik? Vagy én bolondultam meg?

Figyelt kérdés
van 3 gyerekem(21,20 és 4 éves)egy házasság,most leszek 40...és ha belegondolok,hogy nem szülhetek többet.,nagyon nagyon nehezen viselem.fordult elő ez mással is?vagy ez normális?a férjem nem szeretne többet-mert ő már 49,és öregnek,türelmetlennek érzi magát ehhez.Nekem meg annyira kellene...
2013. júl. 5. 23:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%

Neked legalább már van 3 gyermeked. Én még "csak" 34 éves vagyok, de nagy valószínűség szerint már nem lesz több gyermekem.

Jelenleg külföldön élünk és én itt biztosan nem szülök. A körülmények sem olyanok, az orvosi ellátás meg egy vicc.

Egyetlen kisfiam van, akit imádok, de a gondolat, hogy több nem lesz, az nagyon fájdalmas.

2013. júl. 5. 23:18
 2/15 anonim válasza:
0%

Jesszum, gondolkozz!!! Ha most szülsz, mire a gyermek 20 éves (önálló) lesz, te 60. Hogy mutat be az érettségin, ki vagy ? A nagyi? Már a 4 éves sem kellett volna!!! Nem ciki a nagyok mellett??

Szerintem a következő babát hagyd, hogy a 20-21 évesek gyártsák le. Pár éven belül esélyes! :)

(Én a két lányom (8,9 évesek) után leköttettem magam, hogy semmiképp se lehessen baleset!)Ffi létemre!

2013. júl. 5. 23:19
 3/15 anonim ***** válasza:
96%
Atya ég második, neked az elmeosztályon kéne "leköttetned magad". Jobb is, ha ennyi ésszel nem szaporodsz.
2013. júl. 5. 23:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak 26 vagyok. 2 éves az egyetlen lányom és nem lesz több. Néha nagyon összeszorul a szívem.
2013. júl. 5. 23:26
 5/15 anonim ***** válasza:

Elköttetni csak 3 gyerek után lehet, nem? Vagy egészségügyi okból.

---

Amúgy nekem még nincs gyerekem, de őszintén... szívesen kihagynám a szülést, ha lenne más módja, hogy SAJÁT gyerekem legyen. Őszintén irigylem azokat, akik képesek pozitívan hozzáállni a dologhoz, mert nekem csak félelmeim vannak. Pedig tényleg szeretnék babát, nem arról van szó, hogy nem...

2013. júl. 5. 23:49
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem azért pánikolsz, mert végleges állapot hogy nem lesz több gyereked, lehet, hogy ilyen kapuzárási pánik féle. Ha a férjed érthető okokból nem akar többet én nem erőltetném.
2013. júl. 5. 23:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Hogy normális -e vagy nem, azt nem tudom, de nekem van egy 3 éves lányom és két 5 hónapos lányom és egyre többször jut eszembe, hogy milyen jó lenne még egyszer terhesnek lenni. Persze az agyam mást mond és ha belegondolok, hogy nem lesz (ha csak véletlenül nem) gyerekem , elszorul a szívem.
2013. júl. 5. 23:56
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy idősnek néz ki valaki a gyermekéhez képest, hanem az, hogy amikor a gyerek kamaszodik, neki jön a változókor, klimax, stb, és ez a kettő (tapasztalatból mondom) összeférhetetlen. Az anya és a gyerek is egy ketyegő bomba, és hát sokszor robbannak is.
2013. júl. 6. 06:53
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
végtelenül zavarodott ember vagy, második. Tényleg jobb a "leköttetésed"...
2013. júl. 6. 07:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Én 30 vagyok. Anyukám 43 volt, mikor én születtem, apukám 47. Első és egyetlen gyerek vagyok. Semmi gondom.

Most akkor baj lenne, hogy megszülettem?

2013. júl. 6. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!