Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gondolkozik valaki 4. babán?

Gondolkozik valaki 4. babán?

Figyelt kérdés
aki már lassan 40 fele jár,de még beleférne az időbe egy negyedik vagy esetleg ötödik kicsi?
2011. jan. 10. 22:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
75%
én 34 éves vagyok, már 4 gyerekes anyuka, és abszolút nincs kizárva, hogy vállalunk még babát. egyelőre azért most megálltunk a tervezésben.
2011. jan. 10. 22:37
 2/26 anonim ***** válasza:
39%
A másodikon sem, nemhogy a 4-en. Nem keresünk rosszul, de ki tudja ebbe a szuper országban mit hoz a jövő, és én szeretnék megteremteni egy alapot a gyermekemnek, hogy legalább Neki ne legyen nehézsége az életbe való elindulásba.
2011. jan. 10. 22:39
 3/26 anonim ***** válasza:
41%
40 leszek decemberben, kettő van, harmadik nem lesz, nem hogy 4. 5.
2011. jan. 10. 22:43
 4/26 anonim ***** válasza:
88%
34 évesen szültem a 4.-ket.minden vágyam egy kislány volt.3 fiu után.sikerült.már több nem lesz.
2011. jan. 10. 22:45
 5/26 anonim ***** válasza:
81%
Jelenleg csak gey van. Ha nem ilyen lenne az anygi helyzet akkor lehet elgondolkodnék rajta, de így nem... Bár időm még van bőven, ha addig javul rohamosan a heylzet akkor simán belevágnék...
2011. jan. 10. 23:16
 6/26 anonim ***** válasza:
93%

En gondolkodom, igaz nem most.

Mondjuk most tuti le leszek pontozva, mert latom az is levan, aki sok gyereket akar, meg az is, aki keveset. Vicces ez. :-)

27 eves vagyok, ket gyermekunk van, mindketto pici/kicsi meg. Kb 3-4 ev mulva vallalnank a harmadik babat es ha jol alakulnak a dolgaink, valamint kiegyensulyozott a kapcsolatunk, akkor en 36-38 korul el tudnek kepzelni egy negyedik gyermeket is, igaz, hogy errol meg nem beszelunk komolyan, hiszen meg harmadik sincs.

De ha valamiert kitolodik a harmadik baba vallalasa es 35 korul szulom, akkor mar nem lesz negyedik. A kesoi babazast en ugy szeretnem, amikor az elso harom gyerek mar iskolas.

2011. jan. 10. 23:24
 7/26 anonim ***** válasza:
29%

Kedves lepontozó!

Szerintem te már nagyon fáradt vagy, úgyhogy nagyon gyorsan húzzál lefeküdni.

a 20%-os voltam

2011. jan. 10. 23:35
 8/26 A kérdező kommentje:
kedves első!mekkorák a gyerekek?nekem 3 van,18 és 17 évesek:-)és most van egy pici(10 hós)de annyi örömöt és boldogságot kaptam,hogy soha nem gondoltam volna.egy teljesen más érzést érhettem meg,hogy "későn " is szülhettem.egy házasság és 37 vagyok.még jó lenne egy baba...
2011. jan. 11. 05:23
 9/26 anonim ***** válasza:

Én szeretnék 4-et. De a férjem az 5-ben is benne lenne.

Majd meglátjuk. Még most várjuk a másodikat.

2011. jan. 11. 08:07
 10/26 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet még egy baba,legalább nem lesz majd egyedül a 10 hósod,lesz kivel játszani.
2011. jan. 11. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!