Gondolkozik valaki 4. babán?
előző
mármint 14:38-as nak akartam írni
14:17-es voltam
Én vagyok, aki a másodikat várom, és szeretnék 4-et, de a férjem akár 5-öt is.
Az első születésekor szűnt meg a határozott idejű szerződésem. A 2 kicsi között másfél év leszkb. Én nem akartam csak azért várni a másodikkal, hogy még visszamenjek dolgozni, és a körülmények befolyásolják a családtervezésünket. Nem tudom, mikor és hogyan lesz így munkám.
Ma megyek bejelentkezni munkanélkülire. Így a másodikkal még lehet GYED-em. A 3. után elmehetnék már főállású anyának. Tudom, nem fizetik túl, de legalább lenne biztosítotti jogviszonyom.
Bár, itthoni munkát én is szívesen vállalnék. Pl. fordítást. De még lehet, hogy más dolog is összejön.
Úgy látom, hogy a kis korkülönbségű tesók hamar össze tudnak nőni, és már nem annyi "teher" hárul a szülőre, hisz' egymással jól eljátszanak.
Én nem szeretném, ha a családunk alakulását az aktuális törvényeknek, juttatásoknak, körülményeknek kellene befolyásolni. Hála Istennek, egyrészt megkaphatjuk hozzá "Felülről" azt, ami kell, másrészt pedig olyan férjet kaphattam, aki megtesz mindent azért - ami tőle telik, hogy nyugodtan vállalhassuk a tesókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!