Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gondolkozik valaki 4. babán?

Gondolkozik valaki 4. babán?

Figyelt kérdés
aki már lassan 40 fele jár,de még beleférne az időbe egy negyedik vagy esetleg ötödik kicsi?
2011. jan. 10. 22:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
van 2 ismerősőm a lányn osztálytársamnak van 11 tesoja 12-ten vannak tesok a fiú is sokan vannak mi is 4-gyen lettünk volna csak 2 sikeres terhesség szülés 2 méhenkivüli terhesség
2011. jan. 11. 15:19
 22/26 Nigra ***** válasza:
36%
Mindenkinek saját vérmérséklete és kedve meg persze pénztárcája szabja meg hogy mennyit szül, de én bizton állíthatom, hogy soha semmilyen körülmények közt nem szülnék kettőnél többet :D (és az a kettő is minimum 10év különbséggel) előbb ez az egy legyen önállóbb
2011. jan. 11. 15:35
 23/26 anonim ***** válasza:

14:38-as

honvédségnél dolgozom

2011. jan. 11. 15:51
 24/26 anonim ***** válasza:

előző

mármint 14:38-as nak akartam írni

14:17-es voltam

2011. jan. 11. 15:52
 25/26 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki a másodikat várom, és szeretnék 4-et, de a férjem akár 5-öt is.

Az első születésekor szűnt meg a határozott idejű szerződésem. A 2 kicsi között másfél év leszkb. Én nem akartam csak azért várni a másodikkal, hogy még visszamenjek dolgozni, és a körülmények befolyásolják a családtervezésünket. Nem tudom, mikor és hogyan lesz így munkám.

Ma megyek bejelentkezni munkanélkülire. Így a másodikkal még lehet GYED-em. A 3. után elmehetnék már főállású anyának. Tudom, nem fizetik túl, de legalább lenne biztosítotti jogviszonyom.

Bár, itthoni munkát én is szívesen vállalnék. Pl. fordítást. De még lehet, hogy más dolog is összejön.

Úgy látom, hogy a kis korkülönbségű tesók hamar össze tudnak nőni, és már nem annyi "teher" hárul a szülőre, hisz' egymással jól eljátszanak.

Én nem szeretném, ha a családunk alakulását az aktuális törvényeknek, juttatásoknak, körülményeknek kellene befolyásolni. Hála Istennek, egyrészt megkaphatjuk hozzá "Felülről" azt, ami kell, másrészt pedig olyan férjet kaphattam, aki megtesz mindent azért - ami tőle telik, hogy nyugodtan vállalhassuk a tesókat.

2011. jan. 12. 08:47
 26/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!munkával kapcsolatban,nekem talán szerencsém van,mert igaz dolgozom-de abba sem hagytam a munkát-mert saját magánbölcsimet vezetem,ahol gyakorlatban nem dolgozom,csak vezető vagyok.a picit már néha 1-1órára otthagyom:-)
2011. jan. 12. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!