Gondolkozik valaki 4. babán?
sziasztok,
minden tiszteletem a Tiétek!! ilyenkor elszégyellem magam, hogy néha az egy fiammal nem bírok és kiakadok, Ti meg szuper mamik 3-4 gyerkőccel is megoldotok mindent. éppen tegnap beszélgettünk a tesóról apával, hogy én még mennyire nem szeretnék... igaz, időm van még 25 vagyok és most annyira klappol minden. nem élünk rosszul, igaz sokat dolgozunk, de amennyi szabad időnk van azt együtt töltjük, imádom a kisfiunkat, de valahogy most minden így jó!! olyan kevesen értik ezt meg... mindenki azt kérdezgeti mikkor jön már a tesó, mire vársz még?? régen úgy gondoltam, minimum 3 gyermeket szeretnék, remélem, fogom még így érezni és akkor jöhetnek!! akár 40-hez közel is :)
Ági
Én ugyan így vagyok:)Két nagy fiam van 17és 15 évesek.A kislányom 1 éves.És tegnapelőtt pozitív lett a teszt:D
Ja,36 éves vagyok.
Egy éve szültem a negyediket 33 évesen.
Most 2 lány két fiú a felállás!
Egyenlőre többet nem tervezünk!
De soka ne mond,hogy SOHA!
Utolsó voltam!Az előző válaszolónak Gratulálok!
Minden jót!
Bocs kérdésért, de akinek 4-5 gyreke van, az nemfog dolgozni?
Nekem csak 2 van, kicsit megzuhantam, a munkahelymen nem mondta egyértelmű válasz arra, hogy mi lesz, ha vissza karok menni.
Ha nem vesznek visszs, amjdnem 40 évesen fogalmam sincs hol találok meunkát, 2 gyerekkel.
Belegondolni se merek, mi lenn, ha 3 vagy 4 lenne.
Kedves utolsó,hála Istennek nem mindenkinek van ingatag labilis munkahelye ahová vagy visszaveszik vagy nem.
Vagyunk még páran akik állami cégnél dolgozunk ugymint rendőrség,honvédség,határőrség.Így nekünk könnyebb a gyermekvállalás hiszen hivatásos állományviszonyban állunk és szülhetek és akár 4-5-6 gyereket is,ugyan úgy visszamegyek dolgozni.Amúgy meg a gyed/gyes is beleszámít a szolgálati időnkbe tehát teszem fel szülök 6 évente egy gyereket és van 4-5 gyereem szinte alig kell már dolgoznom és nyugdíjba mehetek:)))
Kérdezőnek:Nekünk 3 van a legkisebb 4 hónapos.Most még nem tudom,de lehet,hogy belevágunk a 4 babaprojektbe is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!