Vállalnátok harmadik babát? Most vagyok 22 hetes és 37 éves, a párom már most a következő gyereken gondolkozik. Ennyi idősen még beleférne szerintetek a harmadik is?
Én 34 évesen szültem, és 37 évesen meghalt a férjem.
Ha elég nagy vagyonotok van ahhoz, hogy bármi baj esetén a diplomaosztóig felneveld akár egyedül is a 3 gyereket, akkor lehet. Apukám 53 évesen halt meg, még iskolába jártunk a testvéremmel, anyunak komoly gondjai voltak, pedig már a diploma megszerzése nem volt messze.
Ha a férjed túlhajszolt, fáradt, bizonytalan az állása, neked alig van jövedelmed, hiteletek van, akkor bőven elég 2 gyerek.
Én nem vállalnám,hanem boldog lennék a két meglévő egészséges gyerkőccel.
Fel is kell nevelni,és itt most nem anyagiakra gondolok, jó lenne ha nem görbebottal kéne mennetek az érettségijére vagy ha nem oda akkor a diplomaosztójára.
És azzal a válaszolóval is egyetértek aki azt írta,hogy egyéként az anyagiak is fontosak, mert mi van ha tényleg túl hamar egyedül marad bármelyikőtök a gyerekekkel.
Boldog babavárást és könnyűszülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!