Vállalnátok a helyemben 2. babát?
Ha igy gondolkodsz,nem lesz gyereked sose.
A munkahelyedre egy évig ugy is majd visszavesznek,addig ha ugy látod h tovább nem fognak alkalmazni,keresel mást.Én a gyerekemért kicsit lejjebb adtam az igényeimböl pl.
Én személy szerint nem vállalnám be. Nálunk a kettőnk jövedelme most kb. 200.000 Ft. Nincs hitelünk, van ház és egy autó. De nem mernék még egy babát bevállalni. Most is már keresgélek egy kis mellékes munkát, mert kéne még egy autó, meg egy-két felújítás is tervben van.
De ez én vagyok. Ha nagyon szeretnél még egy babát, akkor valószínűleg nem az anyagiakon fog múlni, hiszen ha már megvan, akkor úgyis igyekszel megadni neki mindent, még ha a föld alól kell is előteremtened a rá valót.
Férjem is tudna munka után maszekolni, de nem akarom. Persze, jól jönne a pénz, de sokkal jobb, hogy van ideje a gyerekre. Nálunk ha lenne még egy, akkor tuti nem látnám a férjemet soha.
Ha racionálisan gondolkodok, akkor az elsőt se merem bevállalni. Egyszerűen ha a pénz szűkös is, de jó lenne ha az a kevés legalább biztos lenne.
Azzal nyugtatom én is magam, hogy ha racionálisan gondolkodok, akkor az első se lesz meg soha.
82%-os! (Miért kell ilyen ordenárén hozzám szólni???)
A férjem kapja a családit, benne van az említett 300ezerben.
Nekünk több a havi bevételünk, de annyival több is a hitelünk mint nektek.
Mi is sokat vacilláltunk a kistesó kérdésen. Végül is úgy döntöttünk, hogy mi is és a fiunk is boldogabb lesz ha lesz neki testvére. 3 hetes a kislányunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!