Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is így gondolkozik? Vagy...

Más is így gondolkozik? Vagy én bolondultam meg?

Figyelt kérdés
van 3 gyerekem(21,20 és 4 éves)egy házasság,most leszek 40...és ha belegondolok,hogy nem szülhetek többet.,nagyon nagyon nehezen viselem.fordult elő ez mással is?vagy ez normális?a férjem nem szeretne többet-mert ő már 49,és öregnek,türelmetlennek érzi magát ehhez.Nekem meg annyira kellene...
2013. júl. 5. 23:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
34 éves vagyok,1 fiam van,nem lesz több.és bizony néha olyan jó lenne átélni a csodát.
2013. júl. 6. 08:44
 12/15 anonim ***** válasza:
22 vagyok második babát várom, de nem tervezzünk férjemmel többet. Felnőtt gyerekeim mellé meg pláne nem szülnék.
2013. júl. 6. 11:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
24 évesen szültem és 35 évesen, amikor a doki közölte, hogy lassan ennyi volt....bepánikoltam. A férjemmel, akivel a kapcsolatunk csodás volt, folyamatosan veszekedtünk, mert annyira szerettem volna egy picit, de a rohanó életünkbe egyáltalán nem fért bele.....addig jutottunk, hogy megnyugodjak, hogy kapott Manóka egy, azaz egyetlen esélyt. Ez megnyugtatott engem, hogy legalább megpróbáltuk és a férjemet is, hiszen az elsőnél is nehezen estem teherbe, ugysem jön.....de Manó jött :) 36 hetes vagyok :) iszonyat nehéz terhességgel, de már mind a hárman eszméletlenül várjuk. Többet nem vállalok!!! Önként nem!!! Normális vagy, csak a hormonok....mondjuk, ha 3 lett volna és az egyik pici ( 4 éves) akkor lehet, hogy nem pánikoltam volna. Én azt mondom, hogy fontold meg anyagilag is. Lassan jön az unoka, az is szuper lehet! Max szerintem 1 éved van....utána már kockázatosabb:(
2013. júl. 6. 20:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Én ennyi évesen vállalnám, de csak akkor, ha a férjem is szeretné.
2013. júl. 7. 10:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok szép választ...és hát második...jobb ha nem mondok semmit..Azt hiszem ez a kapuzárási pánik féle lesz..én egy ilyen fajta vagyok,aki szereti ha a gyerekei veszik körül...és érzem,ha a kicsi" nem lesz " tehát nem igényel annyit...elveszek...egyedül leszek...ezért félek..
2013. júl. 7. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!