Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Eddig majd meg bolondultam,...

Eddig majd meg bolondultam, hogy làthassam, most màr nem akarom. Normális?

Figyelt kérdés

Barátilag jóban voltunk egy sráccal az egyetemi csoportból, de olyan szinten, hogy mindig együtt ültünk, együtt jártunk haza, ha mindkettőnknek lyukas órája volt, akkor arra a 2 órára kiültünk beszélgetni (heti egyszer minimum).

Volt, hogy csak azért utazott be 1,5 órát, hogy átadjon pár feladatlapot, holott el is küldhette volna.

Ebben a félévben nem volt még közös óránk, de addig rakosgatta a tárgyait, hogy szabaddá tegye azt a 2 órát, amikor nekem van óràm, ahová tavaly együtt jártunk, eljöhessen (nekem kötelező, neki nem).

Neki abban az időpontban gyakorlata lenne, szóval inkább ott kéne lennie.

3 hónap után most találkozunk először holnap (eddig nem volt megoldható), és most már valahogy nem akarom.

Mármint, anno amikor még mondta, hogy nem jön, mert gyakorlata van abban az időpontban, én kértem, hogy oldja meg valahogy.

Most meg, hogy megoldotta (részben miattam), már nyugtalan vagyok, és valahol úgy érzem, ez nem volt helyes....

L

2019. máj. 7. 13:17
 1/4 A kérdező kommentje:
Természetesen egyikünk sem akar többet.
2019. máj. 7. 13:18
 2/4 anonim ***** válasza:
51%

"Természetesen egyikünk sem akar többet."

Természetesen...

2019. máj. 7. 13:22
 3/4 anonim ***** válasza:
73%
Ez a barátilag dolog nem működik soha. Az egyik fél mindig többet akar. Lehet, hogy eddig te akartál többet, most fordult a kocka és ő akar esetleg többet. De az is lehet, hogy már egyikőtök sem, így már nem is olyan érdekes a másik. Egy dolgot ne tegyél: soha ne hülyítsd! Legyél őszinte, vedd lazábbra a dolgot, esetleg mesélj neki más srácról, aki érdekel, kérdezd meg tőle is, hogy becsajozott-e már, hiszen annyi jó nő van az egyetemen, akkor ő is venni fogja a lapot, hogy itt többről nem lehet szó. Ezután vagy lecsökkenek a találkozások, vagy megmarad az ismerős/haveri szint. Igaz, mély barátságot ne remélj egy ellenkező neműtől. Léteik, de nagyon ritka!
2019. máj. 7. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Főiskolán velem is történt ilyen. Jópár hónapig együtt lógtunk valakivel mindig, ha nem volt óra, órákig sétálgattunk a városban, stb...

Valami megváltozott - talán csak a szokatlan és új szituáció, az újdonság varázsa volt ami "összetartott minket", mert eltérő személyiségek voltunk. A másikat nagyon kezdte zavarni, hogy "én miért nem vagyok olyan mint ő", nyitott, nagyszájú, ordítvaröhögős stb.

2019. máj. 7. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!