Én bolondultam volna meg?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, az egyetem utolsó félévében járok. Van komoly barátnőm 4 éve, de félig-meddig távkapcsolatban vagyunk a kezdetek óta. A legtöbb barátom már megállapodott, meló/suli után a barátnőjéhez megy, vagy együtt laknak és szolidan eltöltik az idejüket, vagy csak otthon kuksolnak. Én meg most járnék bulizni. Tavaly fél évet töltöttem Angliában egyetemen, azóta valahogy megjött a kedvem a bulizáshoz. Korábban nem is nagyon volt rá idő, mert egyszerre 2 képzést csináltam, max a szemeszter első 3 hetében buliztunk + barátnő + vidékre is gyakran mentem családi ügyek miatt, most meg picit lazább a program. Szóval valahogy rám jött a bulizhatnék, a társaságba járás, a pörgés, de sem a barátnőm sem a barátaim nem partnerek ebben, többszöri próbálkozásra is nemet mondanak, a hétvégén is csak punnyadnak. Barátnőm is már egyre többet hozza fel a házasság, a baba témát, idősebb mint én 1 évvel. Ezzel magában nincs is baj, mert már régóta együtt vagyunk, de én meg sokszor csak nézek ki a fejemből, hogy "basszus, én ezt még nem akarom, élni szeretnék még pár évet" a dolgozás mellett. Volt már veletek hasonló, én lennék kattant, kérlek adjatok valami tanácsot.2015. ápr. 8. 12:58
2/6 anonim válasza:
Ezért kell kiélnünk magunkat 15-18 évesen.
3/6 anonim válasza:
Eljárhatsz egyedül is, úgyis lesz társaságod később. Sőt, kutya kötelességed beszabadulni az éjszakába, jó kis társaságokba kerülni és előadni a történetedet, hogy így is lehet, eddig senki nem bánta még meg!
4/6 anonim válasza:
Mi a bulizás neked? Ha beülni fiúkkal valahová, sörözgetni, biliárdozni, röhögcsélni pár órát, akkor teljesen neked van igazad, fura hogy körülötted mindenki inkább a kanapén dögölve tévézne, illetve az effajta bulizás nem zárja ki a barátnőd családalapíthatnékjat sem. Ha viszont a tizenéveskori lerészegedős/metamfetaminozós, csajozós, "fú, akkor buli volt, hogy reggel tök máshol ébredtem és nem ismertem a mellettem fekvőket", külföldre kijárós egy dj miatt jellegű dolgokra vágysz az egy picit problémás. Az sem feltétlenül baj, csak akkor penderítsd ki a csajszit, hogy ne várjon rád hiába, te meg csapódj oda egy diszkóban valami züllősebb társasághoz. Előbb-utóbb rá fogsz unni erre is, de addig is még most érezheted jól magad, csak eközben talán elveszítesz pár embert a jelenlegi barátaid közül.
5/6 A kérdező kommentje:
Sörözgetés, röhögcsélés, elnézni valami normálisabb szórakozóhelyre, barátnővel táncolni igényes zenékre. Ennyi lenne a vágyam.
2015. ápr. 8. 13:52
6/6 anonim válasza:
Lusták a barátaid :-) Rángasd el táncolni a csajod :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!