Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi volt ez reggel? Ugye nem...

Mi volt ez reggel? Ugye nem bolondultam meg?

Figyelt kérdés

Szoval van 6db nagy diszparnam az agyamhoz, este 5ot felraktam az agyra (nagyon nagy agy, siman elfer) egyet pedig letettem a foldre. Reggel 7kor arra ebredtem, hogy egy legy zummog a fejem folott. Kinyitottam a szemem es egyetlen egy parnat se lattam. De valahogy akkor meg nem ijedtem meg.. Gondoltam majd megkerdezem anyat. Kimentem inni beneztem anyaekhoz, meg aludtak. Tesomhoz is, o is aludt.. Visszamentem a szobaba, nagy nehezen leutottem a legyet, es irtam egy uzenetet a baratnomnek (na ez bizonyitja, hogy nem almodtam, ott van az uzenet!). Visszaaludtam meg egy kicsit. Reggel felkelek, ket parna a foldon es semmi tobb...atmegyek tesomhoz nala van 4 parna amibol kuckot epitett. Kerdeztem, hogy mikor vitte at?! Azt mondta, hogy mikor felkelt valamikor 9 utan. Mondta, hogy bejott a szobamba 3 parna volt az agyon, egy a foldon es mindet athozta+kereste a masik kettot, mert kellett volna neki, de nem talalta. Hat de mondom ott van....Atjott a szobamba megnezte es mondta, hogy azok nem voltak ott mikor o bent volt. Annyira nem kicsi (masodikos) szoval nem hinnem, hogy hulyeseget beszel. Mellesleg azokat a nagy parnakat nem eszrevenni...es a negyediket onnan vette el ahol az a 2volt. Anyaek se voltak. Azert ebbe a temaba irtam, mert nem hiszek a szellemes dolgokba. Attol felek, hogy megbolondultam. Ugye nem?

15L

2013. júl. 19. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. júl. 19. 16:05
 2/3 anonim válasza:

Csak szimplán hülye a család. Ne aggódj másokkal is elő szokott fordulni. Nekem a bátyám alva szokott járni, és a múltkor valami madártejes paradicsomszószos csincsilla tortát követelt, amit anno kb.15 éve elloptam tőle...okéééé.

Nem kell kiakadni ez van.

2013. aug. 6. 13:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Jó kis kaland volt.
2013. aug. 7. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!