Mi volt ez reggel? Ugye nem bolondultam meg?
Szoval van 6db nagy diszparnam az agyamhoz, este 5ot felraktam az agyra (nagyon nagy agy, siman elfer) egyet pedig letettem a foldre. Reggel 7kor arra ebredtem, hogy egy legy zummog a fejem folott. Kinyitottam a szemem es egyetlen egy parnat se lattam. De valahogy akkor meg nem ijedtem meg.. Gondoltam majd megkerdezem anyat. Kimentem inni beneztem anyaekhoz, meg aludtak. Tesomhoz is, o is aludt.. Visszamentem a szobaba, nagy nehezen leutottem a legyet, es irtam egy uzenetet a baratnomnek (na ez bizonyitja, hogy nem almodtam, ott van az uzenet!). Visszaaludtam meg egy kicsit. Reggel felkelek, ket parna a foldon es semmi tobb...atmegyek tesomhoz nala van 4 parna amibol kuckot epitett. Kerdeztem, hogy mikor vitte at?! Azt mondta, hogy mikor felkelt valamikor 9 utan. Mondta, hogy bejott a szobamba 3 parna volt az agyon, egy a foldon es mindet athozta+kereste a masik kettot, mert kellett volna neki, de nem talalta. Hat de mondom ott van....Atjott a szobamba megnezte es mondta, hogy azok nem voltak ott mikor o bent volt. Annyira nem kicsi (masodikos) szoval nem hinnem, hogy hulyeseget beszel. Mellesleg azokat a nagy parnakat nem eszrevenni...es a negyediket onnan vette el ahol az a 2volt. Anyaek se voltak. Azert ebbe a temaba irtam, mert nem hiszek a szellemes dolgokba. Attol felek, hogy megbolondultam. Ugye nem?
15L
Csak szimplán hülye a család. Ne aggódj másokkal is elő szokott fordulni. Nekem a bátyám alva szokott járni, és a múltkor valami madártejes paradicsomszószos csincsilla tortát követelt, amit anno kb.15 éve elloptam tőle...okéééé.
Nem kell kiakadni ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!