Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Amikor reggel munka előtt...

Amikor reggel munka előtt ideges vagyok akkor miért kell 2-3x elmenjek wc-re?

Figyelt kérdés
nagyon stresszes, és korán kelek + ideges vagyok van, hogy 2-3 x is képes vagyok nagy wc-zni..:S

2013. jan. 5. 21:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Így jön ki rajtad az idegeskedés, a beleid mozognak így könnyen jön az ürítés kényszer.

Sajnos ez ellen így nem tudsz mit tenni maximum lenyugodni, bár nem értem min idegeskedsz, én is korán kelek mégis nyugodt vagyok mint a hal, pedig nem egy leányálom a munkahelyem, ott azért megy az idegeskedés mindennap, főleg ha a főnököm idegbajos.

2013. jan. 5. 21:30
 2/18 anonim ***** válasza:
pont ezért. a stressz hasfeszülést okoz ami folyton izgatja a beleket.csinálj valamit mert rámehet a beleidre.
2013. jan. 5. 21:30
 3/18 A kérdező kommentje:
a megfelelni vágyás, amúgy a munka cím szó még iskola..német nyelvű gimnázium...és nagyon nehéz mindent németül beseggelni meg mindig attól félek, hogy beszólnak valamiért vagy gáznak minősülök...lehet hülyeség de feszült vagyok...és amikor vége az 1. 2. órának utána megnyugszom, de másnap előről kezdődik..most otthon voltam 2hetet de semmi bajom nem volt..biztos, hogy a suli miatt van
2013. jan. 5. 21:45
 4/18 A kérdező kommentje:
az életmódom se valami jó..egész délután tanulás gépezés punnyadás, nuku sport, nuku gyümölcsök..
2013. jan. 5. 21:46
 5/18 anonim ***** válasza:
na hát ha tudod h mit csinálsz rosszul miért nem teszel ellene? gyümölcs, gépet mellozd mozogj valamit.
2013. jan. 5. 21:50
 6/18 A kérdező kommentje:
igen, előbb kaptam meg ezeket válaszul a családomtól, és megpróbálok ellene tenni. mert beteg biztos, hogy nem vagyok hiszen ha itthon vagyok semmi baja a gyomromnak,hasamnak. Valahogyan a stresszt kellene legyűrjem.
2013. jan. 5. 21:54
 7/18 anonim ***** válasza:

én is tudom h nincs bajod nekem 10 évig volt ez a bajom.szintén stressztöl

ja és a gyümölcs és mozgás mellé igyál mindnen napegy pohár nyugtato teát

én naturlandot ittam

nekem bejött

2013. jan. 5. 21:56
 8/18 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a tippedet, most kicsit MÁR megnyugodtam.:) azt reggel vagy este igyam?napi hányszor szabad?
2013. jan. 5. 21:57
 9/18 anonim ***** válasza:
rajta van a dobozán. max kettöt is reggel és este d emivel sokba kerülne ha kettöt innék én csak egyet ittam. max megfeleztem... de tudd hogy ez csak tüneti kezelés. ha abbahagyod visszajön. ezért kell valami stresszoldo mellé. joga, mozgás valami
2013. jan. 5. 22:07
 10/18 A kérdező kommentje:
értem, mindennap 5-6 km futás? mellé sok gyümölcs és szerinted véget vethetek a stressznek?
2013. jan. 5. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!