Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Tegnap este későn feküdtem le...

Tegnap este későn feküdtem le mert vitáztunk a párommal, ma meg reggel korán kellet kelnem (munka miatt),6 óra alvás után nagyon rosszul érzem magam, fáradt nyügös, letört vagyok hogy tudnám magam jobb formába hozni? Kávé, energia ital nem segitenek!

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
68%

Vita után kibékültök.

Küldj egy sms-t a párodnak, hogy szereted, máris jobban fogod érezni magad, főleg, ha válaszol is rá, hogy ő is szeret. (Ha nem, akkor ennek a kapcsolatnak sajnos annyi, de nem a tegnapi vita miatt.)

2012. márc. 13. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel a párodat, mondjál neki pár jó szót, Te is fogsz kapni, ez a legjobb dopping (BIÓÓÓÓ)!
2012. márc. 13. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát kávét, energiaital ne is, mert attól csak rosszabb lesz.Ha tudsz relaxálni, azt ajánlanám.Ha lefekszel, jól ellazítod minden porcikád és így pihensz 10-20 percig, az hatásosabb, mint egy egész éjszakányi rossz alvás.Vagy egy kis hideg vizes arcmosás is csodát tehet.Inni pedig inkább limonádét javasolnék, az jó frissítő.
2012. márc. 13. 09:39
 4/5 A kérdező kommentje:
A párommal végül ugy ahigy de kibékültünk,leginkább a fáradságra és a nyügösségre kéne valami jo tipp?!
2012. márc. 13. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyél csokit és fejezd be a nyafit, nagylány vagy. Részben fejben dől el, a csokitól meg boldogsághormont kezd el a szervezeted termelni. Este meg aludd ki magad és cső.
2012. márc. 13. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!