Én bolondultam meg vagy tényleg szeretem a vodkát? ( ízét)
Igen, az ember általában megszereti az ízét annak, amihez pozitív élményei kötődnek. Egyesek még totálisan gagyi italokat is meg tudnak szeretni annyira, hogy utána hiába adsz neki jobbat belőle (ez leggyakrabban a középkorúaknál jellemző gagyisör-fétisben nyilvánul meg). Egy-egy normális vodkát szeretni ehhez képest nem is nagy dolog.
Egyébként mindegyiknek van valamennyi és valamilyen íze, még a Grey Goose-nak is, bár a tízezres vodkák közül a jobbak már tényleg elég vízszerűek. Az alap Smirnoff és a Bols pl. nekem még kicsitse ízetlen, és nem is esik jól tisztán (őszintén szólva nehezen különböztetem meg őket az olcsóbbaktól), a komolyan vehető vodka inkább a Russian Standard, Stolichnaya szintjén kezdődik, bár én leszoktam a vodkázásról.
Nálam is hasonló volt...
De az idő előrehaladtával, ahogy egyre kevésbé bírod a piát néhányszor szétokádod magad, egyre kevésbé fogod bírni.
Legutoljára 26 éves koromban ittam tisztán, azonnal ki is rókáztam. Higítva is nagyon küzdök vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!