Én bolondultam meg?(nemtudom mit írjak kérdésnek)
Sziasztok! Október 7.-én voltunk együtt megszakításosan! De nem
Ment el bennem az tuti! Csináltam tesztet elég sokat (15 biztos) mind negatív lett! Voltam orvosnál mert felvoltam fázva, csinált UH-t kaptam hüvelyi kúpot! UH-n nem látott semmit azt mondta nincs gond! De nem említettem neki hogy voltunk együtt védekezés nelkül! De okt. 31.-én megjött rendesen! Menzesz után is csináltam 25-ös tesztet azis negatív lett! Most is megjött 28.-án és 27.-én csináltam tesztet az is negatív! Szerintetek én bolondultam meg? Nagyon paráztam akkor is mival ha terhes lettem, még nem szeretnénk babát! Tudom hogy akkor védekezzünk de akkor történt meg először és utoljára is hogy nem védekeztünk! Előre is köszi a válaszokat! ( légyszi a rosszakarók kíméljenek)
Jól értem, hogy amiatt az egy akalom miatt aggódsz, amikor megszakítással együtt voltatok? Nyugi, mi 2 éven keresztül voltunk így együtt (direkt), és nem lett semmi :D Persze némi esély van rá azért.
Szerintem hagyd a teszteket, menj el mégegyszer nőgyógyászhoz ha ennyire ki vay akadva, aztán nyugodj le végre... Ekkora terhességet nincs olyan nődoki, aki ne venne észre :D Sőt, lassan már a genetikait szokták ilyenkor csinálni.
Neeeeem, azt nem hisszük el!!!4!!!négynégy!!4!!!
Remélem most már megjött az eszed. Nem vagy terhes. Kezdheted a fogyókúrát.
Vicces, hogy most te nevetsz máson, mikor eddig mások nevettek rajtad.
Ez tényleg nem normális, amit csinálsz, aki ennyire fél és ennyire nincs tisztában a biológiával az nem értem miért él nemi életet.
Magadtól az a baj, hogy nem fogsz biosz könyvet venni, szóval itt egy rövid kivonat, ha más nem legalább az itt leírtakat jegyezd meg:
-Aki terhes, az soha semmilyen körülmények között nem menstruál. Aki mást mondd hazudik, vagy összekeveri a terhesség elején előforduló vérzéssel, de sokkal kevesebb, enyhébb, még egy napig sem tart, csak egyszeri + nagy véletlen ha pontosan a menstruáció időpontjában jelentkezik, többször pedig már tényleg csoda.
-A terhességi tesztet mindegy, hogy hol veszed, mivel a HCG hormonra reagál, ha terhes vagy ez jelen van a szervezetben, ha nem vagy akkor nincs. Akinek terhesség elején negatív, az túl korán tesztelt (sokan a nem várt előtt pl.) vagy később volt peteérése, de ez is csak annyit jelent, hogy a nem vár menstruáció utáni 10.-15. nap körül már +-nak kell lennie. Hibás teszt nem lehet, mivel az egyértelműen kiderül a kontroll csík hiányából vagy halványságából, ami egyébként a csomagoláson is fel van tüntetve. Ha mégis számolunk hány százalékkal a 2. negatív után már nyugodt lehet az emeber.
-Az orvosnak teljesen mindegy mit mondasz, ha csinál UH-t és te előtte azt állítód, hogy szűz vagy is észrevesz egy babát ha az ott van, mivel a felvételt nézi és nem a te állításaidból von le következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!