Ki hogy bírta az utolsó napjait? Hogy nem bolondultatok meg a várakozásban?
Figyelt kérdés
35. hét óta vannak fájásaim és a dokim azt mondta, örül, ha kihúzzuk a 38. hétig. Az első fiam is a 38. héten született. Ezen a héten már a 39-et töltöm. Ma nagyon rajtam van a sírás, hogy elegem van és szülessem már meg. Nem tudom meddig bírom még cérnával. Nagy a baba, a dokim szerint nagyobb lesz, mint tesóka. Kint vagyok a kertben, hogy lefoglaljam magam és játszok a két évessel, de a hangulatom a béka feneke alatt. Félek a szülést sem tudom, úgy véghez vinni, ahogy elképzeltem, mert már nagyon ki leszek lelkileg.2012. márc. 19. 11:17
1/16 anonim válasza:
Szia,ezeket a sorokat én is írhattam volna mert ugyanígy éreztem mint te,próbáltam a gondolataimat elterelni mindennel,könyvet olvastam,rejtvényt fejtettem,új recepteket sütöttem-főztem aztán jöttek a szülést előrehozó praktikák,nagytakarítás,tüzifa hordás,hólapátolás egészestés szex...mondanom sem kell hogy nem történt semmi.Aztán amikor elegem lett és bevettem a lesz..m tablettát akkor született meg 39+1 napra.Ma pont 3 hetes a pici fiam.
2/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nekem már volt egy 8-9 napja, hogy rá tudtam magam venni, hogy letojtam és nem foglalkoztam vele, de ma nagyon nem megy.
2012. márc. 19. 12:17
3/16 anonim válasza:
Ne aggódj! Ha beindul, majd megjön a kedved! Én is nagyon nehezen bírtam az utolsó napokat! Pénteken töltöttem volna be a 40.hetet, akkor be is kellett volna feküdnöm. Már teljesen rákészültem, hogy pénteken kórház. Szerda reggel fájásokra ébredtem, tiszta ideg lettem, hogy már megint ezek a jóslók! Olyan ideges lettem, hogy elmentünk a férjemmel a Tescoba nagy bevásárlásra! A pékséges résznél hirtelen 5 perces fájásaim lettek, azzal sem törődtem, aztán 2 percesek, na akkor már aggódtam, rohantunk fizetni. Utána már mentünk is a kórházba és még aznap meglett a lányom. Könnyű szülést kívánok és kitartás!
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valószínű ez is a bajom, hogy rengeteg jóslóm van és mindig megörülök, hogy na kezdődik. Sűrűsödnek, a meleg víz alatt is erősödnek, de mégis mindig leállnak. Kiborító. Az első terhességemnél egy darab jóslóm sem volt. Most is folyamatosan fáj a derekam és feszül a hasam.... Az nst-n is látszódnak a fájások, de mégsem érek velük semmit.
2012. márc. 19. 12:25
5/16 anonim válasza:
Ah én pont így vagyok jövő héten lejár az időm és valahogy nem akaródzik befeküdni a kórházba úgy hogy nem bánnám már ha túl lennék rajta igaz kicsit félek is de már nagyon szeretném átélni
6/16 A kérdező kommentje:
Én is jövőhét vasárnap kell, hogy befeküdjek. Azért abban bízom, hogy odáig csak meg lesz.
2012. márc. 19. 12:32
7/16 anonim válasza:
Szia.Én most vasárnapra vagyok kiírva,de ugyanígy érzek,mint te.Nekem se volt az elsőnél egy hülye jóslóm se,most pedig minden álldott este.Mindig megörülök én is hátha most mehetünk,de mindig elmúlik :( Pont ma gondoltam én is erre,hogy nem is foglalkozom az egésszel hátha akkor majd ki akar bújni.Azért remélem nem húzunk rá,gondolom neked is nagyon hiányozna a nagyobb.Kitartás!!!!Már hamarosan túl leszünk rajta!
8/16 anonim válasza:
Nekem éppen amiatt rossz, hogy egy darab jóslóm sincs, sem keményedés, semmi. Azt várom, hogy na, fájjon már hátha elkezdődik valami. Szerdán leszek 39.hetes. Addig még türelmes leszek, de már én is nagyon várom. Nagyon nem sürgetem, de nem szeretném túl hordani. Ez a bizonytalanság a legrosszabb, hogy kész vagyok mindennel és várom, hogy kibújjon:). Nekem ő az első babám, tehát még le sem tudom kötni a figyelmem a nagy tesóval.
9/16 anonim válasza:
Nekem 12 napom van még a kiírt időpontig, de én is nagyon sokat keményedek. Igazából már minden bajom van és szeretném ha kint lenne..... Azt hiszem az utolsó napok már senkinek sem jók.....
10/16 anonim válasza:
Annyira sajnállak teljesen együtt érzek veled. :-)))
Én drágám 1 hetet húzott rá, pont a befektetés előtt 1 nappal született meg.
Lehet furán hangzik de nekem mindíg segít ha jól kibőgöm és picit dühöngöm magam.Kicsit elmebetegnek hangzik de segít. :-))))
Gyors és mihamarabbi könnyű szülést kívánok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!