Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki hogy bírta az utolsó...

Ki hogy bírta az utolsó napjait? Hogy nem bolondultatok meg a várakozásban?

Figyelt kérdés
35. hét óta vannak fájásaim és a dokim azt mondta, örül, ha kihúzzuk a 38. hétig. Az első fiam is a 38. héten született. Ezen a héten már a 39-et töltöm. Ma nagyon rajtam van a sírás, hogy elegem van és szülessem már meg. Nem tudom meddig bírom még cérnával. Nagy a baba, a dokim szerint nagyobb lesz, mint tesóka. Kint vagyok a kertben, hogy lefoglaljam magam és játszok a két évessel, de a hangulatom a béka feneke alatt. Félek a szülést sem tudom, úgy véghez vinni, ahogy elképzeltem, mert már nagyon ki leszek lelkileg.
2012. márc. 19. 11:17
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok:) Ma már sírtam párszor és az nekem is szokott segíteni. Valamivel jobban is vagyok. Most a hányinger és a szédülés gyötör. Remélem ez is múlandó.
2012. márc. 19. 17:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csatlakoznék én is a klubhoz. :) 38 hetes vagyok, a doki már két hete is mondta, hogy ebből már bármikor szülés lehet, ehhez képes semmi, csak azok a szörnyű jóslók... Az elsővel nekem sem volt ilyen, már lassan minden este mondom a férjemnek, hogy na, éjjel tuti szülünk, aztán semmi. Elmúlik.

Feszült vagyok, türelmetlen, fáradt, ingerült a kétéves "naggyal", és nagyon-nagyon szeretnék már túl lenni az egészen. Pedig tudom, hogy akármilyen hihetetlen, egy terhesség sem tart örökké. Kibírjuk, aztán jó lesz, hajrá! :)

2012. márc. 19. 23:44
 13/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát egy újabb nagyon király éjszakán vagyok túl. Hajnalban arra ébredtem, hogy pisilnem kell. Lementem és rám jött a hasmenés, közben pedig elkezdődtek a jóslók. Már kezdtem megörülni, hogy ez valaminek a kezdete, mert nem ettem semmi extrát tegnap, tehát nem tudom mitől.. Felmentem az ágyba és visszafeküdtem a hátamra. Annyira fájt a hasam, ha a hátamon feküdtem, hogy nem bírtam úgy maradni. Elfordultam az oldalamra és így meg elaludtam. Fel-fel ébredtem a fájásokra, de nem volt vészes. Reggel óta folytatódtak a jóslók, gyengébben és ritkábban. Mostanra szinte leálltak. Megőrülök!

2012. márc. 20. 10:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Jajj akkor megint elkeserítettél!!!! :) Szintén "hasmenéssel" küzdök,már reménykedtem,hogy hátha,de akkor mégse?! Pedig olyan jó lenne pont ma megszülni,ma van a szülinapom...én várom vasárnapra.Mindegy,valaki ahogy írta úgysem tart örökké a terhesség.
2012. márc. 20. 14:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Boldog születésnapot kívánok! Azért mert nálam nem jött be, nálad még lehet, hogy annak a jele:)
2012. márc. 20. 14:34
 16/16 A kérdező kommentje:
22-én megszületett a kisfiam 3770g és 55 cm-el. Remélem már nálatok is hasonlóan boldog percek telnek.
2012. márc. 29. 17:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!