Ki hogy bírta az utolsó napjait? Hogy nem bolondultatok meg a várakozásban?
Sziasztok!
Csatlakoznék én is a klubhoz. :) 38 hetes vagyok, a doki már két hete is mondta, hogy ebből már bármikor szülés lehet, ehhez képes semmi, csak azok a szörnyű jóslók... Az elsővel nekem sem volt ilyen, már lassan minden este mondom a férjemnek, hogy na, éjjel tuti szülünk, aztán semmi. Elmúlik.
Feszült vagyok, türelmetlen, fáradt, ingerült a kétéves "naggyal", és nagyon-nagyon szeretnék már túl lenni az egészen. Pedig tudom, hogy akármilyen hihetetlen, egy terhesség sem tart örökké. Kibírjuk, aztán jó lesz, hajrá! :)
Sziasztok!
Hát egy újabb nagyon király éjszakán vagyok túl. Hajnalban arra ébredtem, hogy pisilnem kell. Lementem és rám jött a hasmenés, közben pedig elkezdődtek a jóslók. Már kezdtem megörülni, hogy ez valaminek a kezdete, mert nem ettem semmi extrát tegnap, tehát nem tudom mitől.. Felmentem az ágyba és visszafeküdtem a hátamra. Annyira fájt a hasam, ha a hátamon feküdtem, hogy nem bírtam úgy maradni. Elfordultam az oldalamra és így meg elaludtam. Fel-fel ébredtem a fájásokra, de nem volt vészes. Reggel óta folytatódtak a jóslók, gyengébben és ritkábban. Mostanra szinte leálltak. Megőrülök!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!