Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a szülés előtti beöntés?

Milyen a szülés előtti beöntés?

Figyelt kérdés
Elég fájdalmas méhszáj vizsgálatom volt, érdekelne, hogy a beöntés is ennyire fog-e fájni. Valamint, előfordulhat-e, hogy "beszékelek". Mi történik, ha nem kérem a beöntést.
ma 17:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A beöntés nem fáj, csak egy kicsit feszít. Nem sok helyen alkalmazzák már, inkább pezsgőkúpot adnak. Nekem az első gyereknél adtak a kúpot, nem is volt semmi baleset szülés közben. A másodiknál front volt, emiatt hatalmas fennforgás a szülészeten, így el is maradt. Ahhoz képest, hogy nem igazán ettem egy napja, jött alul minden. Amúgy nem volt probléma belőle. Letöröltek, raktak alám új lepedőd és ennyi.
ma 17:17
 2/14 anonim ***** válasza:
72%

Korhazban dolgozom, 2 evtizede nem adunk beontest szules elott.

Hogy, hogy mi tortenik ?? Semmi. Semmit nem eroszakolnak rad, ez nem a birosag, hanem korhaz.

ma 17:18
 3/14 anonim ***** válasza:
8%
Olyan mint analszex előtt.
ma 17:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
2.es nekem meg 2013 ban adtak, mutetnel 2x es szules elott is 1x. Mikor mutobe kerultem ,mert csaszar lett es beadtak a gerinc erzestelenitot ki is folyt oda az asztalra minden,mert elengedtek a zaroizmok,eleg kellemetlen volt.
ma 17:31
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
2-es az érdekes, mert kedves ismerős 2019 ben szült és kapott beöntést.
ma 17:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

2011-ben szültem először, kaptam beöntést.

Nem fájt, kellemetlen volt inkabb.

ma 17:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Magánkórházan is kaptam. Nem volt fájdalmas, se kellemetlen igazából. Egy darabig azt mondták tartogassam, aztán menjek a mosdóba. Nem volt olyan hirtelen a dolog hogy becsússzon. Szerintem teljesen kibírható vagy semleges volt.
ma 17:48
 8/14 babyboom567 ***** válasza:
79%

2016-ban szültem, mondtam, hogy nem szeretnék beöntést,nem is kaptam.

Akkor is jön szülés közben minden(vér,pisi,kaki) ha kapsz beöntést.Senkit sem érdekel, teljesen normális.

ma 18:14
 9/14 anonim ***** válasza:
63%

#2, tegnap volt kereken 9 éve, hogy kaptam beöntést!

Ja, amúgy nem erőszakolnak rád semmit, csak amikor egy vizsgálat során random elkezd kézzel tágítani az orvos ott max felfordulsz fájdalmadban az ágyról...

Nem fáj csak kellemetlen.

ma 18:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja és igen, beöntés ide vagy oda, széklet jöhet
ma 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!