Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most pozitiv teszt ? Képet...

Ez most pozitiv teszt ? Képet csatoltam

Figyelt kérdés

28.napon vagyok görbém is van mai napon esett viszont....

S.O.S

2020. okt. 27. 10:15
 81/133 anonim ***** válasza:
60%
Bocs a stílusért, de sokkal hatékonyabb ez a stílus, mint a himi-humikázás. Azért írtam oda, hogy nem kioktatni akarok és tényleg úgy is gondolom. A szülésznő.
2020. okt. 29. 13:00
 82/133 anonim ***** válasza:
68%

Kedves szülésznő, a kontroll csík csak azt jelzi, hogy nem hibás a teszt, a színe nem jelent semmit. A teszteken is rajta van, h akármilyen halvány 2. (színes) csík terhességet jelent.

Szívesen! ;)

2020. okt. 29. 13:04
 83/133 anonim ***** válasza:
61%
Gondolom, hogy nem egy orvos véleményét akartad kikérni, ha már itt a gyiken kérdezel. Egyébként fogadom, hogy mind a 9 oldalon ami itt a kérdés alatt született én vagyok a legkompetensebb válaszoló. Meg egyébként de, pont hozzám ( először, aztán természetesen szólok az orvosnak ) jönnek be hétvégén meg az éjszaka közepén a "pozitív" a tesztem és elkezdtem vérezni meg görcsölni hölgyek, aztán kiderül, hogy menstruálnak.
2020. okt. 29. 13:10
 84/133 anonim ***** válasza:
79%

A szülésznővel egyet értek, addig amíg csak vérzés előtt van halványka tesztje az embernek még nem beszélhetünk terhességről, ha nem jelentkezik a vérzés és utána pozitív a teszt, akkor már van remény. Én a mai napig átkozom, hogy volt valaki olyan "kedves" Aki kitalálta és feltalálta a mensi előtti hcg szint kimutatását.... komolyan az ember lányát idegbeteggé teszik ezek a tesztek. Igen én is megjártam, mi is 7 évig!!!! vártuk a csodánkat.. teszteltem én is korán, de érdekes mikor terhes lettem idő előtt is egyértelmű!!! volt a teszt. Ha pedig csak olyan volt mintha, akkor sose voltam terhes. Sőt egy kémiaim is volt mégse rohantam vérzéssel dokihoz, mert nagyon jól tudom, hogy mensi napja körül semmit nem látna, hiszen olyankor odabent még nincs annyi változás, ami mutatná, hogy van e esély terhességre. Ilyenkor egy teendő van, várni... ha beindul a vérzés, két nap múlva tesztelni, aztán, ha erősödött a teszt, lehet menni dokizni, ha nem akkor annyi volt. És mi lett volna, ha nem tesztelek? Nem láttam volna halvány pozi tesztet mensi előtt és nem kellett volna kattognom, hgoy na most megjön vagy sem, baba vagy sem. Sokan meg a progiban reménykednek és azért tesztelnek korán, pedig a doki is megmondta a kimaradt mensi után, ha van pozi teszt akkor kell telefonálni progiért, nem mensi előtti halvány reménysugarak esetén, hiszen a természet szelektál.

Szóval a korai tesztelésnek nagyon nagy a hátránya és sok depressziós nőt generál a világon. Pedig csak fel kellene fognunk, hogy ne teszteljünk kimaradt mensi előtt. Kedves kérdező, nagyon megértelek, tudom milyen rohadt nehéz várni a kis csodára és mindenbe kapaszkodni. De megéri? A vérzés már alapból rossz jel, egy rosszul induló terhesség sem nagy öröm, szerintem.. Minden jót kívánok és próbálj meg legközelebb majd kivárni és nem korán tesztelni. Illetve ovu tesztet használni és akkor tudni fogod mikor tesztelj. Ovu után 12. napon ami még mindig mensi előtt van, már mutatja a teszt a terhességet.... ha azon nem látsz nagyon semmit, akkor hagyni kell a fenébe és várni még, ha nem jön meg akkor még egy teszt. És akkor te se fogsz bekattanni.

2020. okt. 29. 13:23
 85/133 A kérdező kommentje:

Szerintem én sehol nem irtam , hogy ez terhesség lenne , bizakodni pedig nem vétség !

Ne aggódj nem mentem be az éjszaka közepén azért mert vérzek . Feltudom fogni , hogy semmi nincs .

2020. okt. 29. 13:30
 86/133 A kérdező kommentje:

Utolsó köszi de nem kattantam be :)

26-28 nap között mozgok vezetek görbét is .... lh tesztben nem hiszem mert nem mutat semmit vagy ha igen akkor nem akkor mikor a hő ( próbáltam több fajtát már )

Nem nyilvánítottam ezt annak , hogy teherbe estem vagy sem .... az hogy lett pár tesztem igen örülnénk neki nagyon azért is vagyunk rajta , de nem őrült módjára...

2020. okt. 29. 13:34
 87/133 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás, legközelebb sikerül :)
2020. okt. 29. 14:10
 88/133 A kérdező kommentje:

[link]

Ha valaki követne tegnap délutániak... ma voltam dokinál szabályos petezsák benne embrio még szívhang nincs .

14mm méhfalvastagág . Doki nem tudja honnan véreztem de úgy néz ki terhes vagyok .

2020. nov. 6. 19:24
 89/133 anonim ***** válasza:
100%
Nahát!! Jaj de jó, nagyon szurkolunk :) Mikor mész legközelebb kontrollra? A vérzésed abbamaradt?
2020. nov. 6. 19:28
 90/133 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok. Jó egészséget!
2020. nov. 6. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!