Ez most pozitiv teszt ? Képet csatoltam
Figyelt kérdés
28.napon vagyok görbém is van mai napon esett viszont....
S.O.S
2020. okt. 27. 10:15
51/133 anonim válasza:
Ez szépen erősödik,minden rendben lesz nyugi! ☺️
52/133 anonim válasza:
Ez már egyértelműen pozitív! Gratulálok!
53/133 A kérdező kommentje:
2020. okt. 28. 11:25
54/133 anonim válasza:
Kedves Kerdezo, irtam privat!
56/133 anonim válasza:
Teljesen pozitív. Reméljük rendben lesz. Jelentkezz majd légy szíves
57/133 A kérdező kommentje:
Köszönöm , fogok !
2020. okt. 28. 12:08
58/133 anonim válasza:
Ez már egyértelműen pozitív. Ne idegeskedj, tudom, hogy könnyű mondani... egy kicsit én is barnáztam, az orvosnő szerint a stresszel ártunk ilyenkor a legtöbbet. Nálam minden rendben volt, kívánom, hogy a te esetedben is így legyen! :)
59/133 anonim válasza:
En ilyenkor mentem rögtön ugyeletre. Megvizsgaltak, irtak progit, pihentem, magneziumot szedtem, es megmaradt. Nem tudom melyik segitett, vagy osszessegeben minden, de en erre mondom mindig, h doki egybol. Pedig nem vagyok az az ugyeletre jarkalo tipus. Drukkolok hogy minden rendben legyeb!
60/133 anonim válasza:
Szerintem is hivd fel a dokid, ir fel progeszteront de nem biztos, hogy ez bajt jelez, sokak barnaznak az elejen☺️ Nagyon drukkolok, hogy ne legyen baj! Majd jelentkezz!🙏🏼
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!