Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most pozitiv teszt ? Képet...

Ez most pozitiv teszt ? Képet csatoltam

Figyelt kérdés

28.napon vagyok görbém is van mai napon esett viszont....

S.O.S

2020. okt. 27. 10:15
 91/133 A kérdező kommentje:

Igen 4 napig volt nem mondom , hogy nem volt keves de volt bőven .

2 hét múlva kell mennem

2020. nov. 6. 19:44
 92/133 anonim ***** válasza:
78%

Ez mekkora már...remélem a halljakend szülésznő is olvassa 😂😂 hogy nyalna sòt az ilyen..

Gratulálok!!

23 hkm

2020. nov. 6. 22:37
 93/133 anonim ***** válasza:
80%

27-es vagyok.

Gratulálok :) mondjuka tényen nem változtat, hogy az első tesztjeid még negatívak voltak. De ez normális, hosz korai volt. Jó egészséget :)

2020. nov. 7. 07:14
 94/133 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ne éld bele magad 100%-ig. Én nagyon drukkolok neked, és simán lehet hogy kivétel leszel, de elég keveset erősödött az a teszt és az 1-2 hét a clerblue-n is arra utal, hogy még mindig elég kevés a hcg. Mert az az október 27-ei is láthatóan pozi volt már. És 9 nappal később inkább már 2-3 hetet kellene írnia. De az is lehet, hogy csak nem volt koncentrált a vizelet. Nagyon-nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!!!!
2020. nov. 7. 10:49
 95/133 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanezt jártam végig az utóbbi két hónapban. Remélem nálad minden rendben lesz. Kísértetiesen hasonlít a történetünk.
2020. nov. 7. 11:32
 96/133 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is hasonló a törtenetem. Nekem nemvart után 3 nappal volt iszonyú halvány pozi, és ugyan így, lassan de erősödött. 6+5nél jártam mensi szerint, mikor dokinál voltam. Üres petezsákot talalt. 1 hét mulva kontroll, akkor is üres volt. Rá 1 hétre, múlthét csütörtökön missed ab lett a vége :(
2020. nov. 7. 12:06
 97/133 A kérdező kommentje:
95-96 válaszolok le irjátok , a történeteket ???
2020. nov. 7. 13:06
 98/133 anonim ***** válasza:
100%

96os vagyok.

Nekem augusztus 28án volt meg utoljára a havim. Sosem napra pontos, 28es 30nap közé tehető kb. Szeptember 28án már gyanus volt, hogy nem jött meg, 29én teszteltem. Volt itthon, 5hónapja próbálkoztunk akkor már. A teszten határozottan 1 csík volt. 3 nap mulva csináltam újat, azon már ott volt a 2. Csík, csak nagyon halványan. 2 naponta teszteltem. Erősödött, de nem úgy ahogy kellene, így utólag visszagondolva. Az első teszt után kb 1 héttel lett olyan erős, m8nt a kontroll csík. Fura volt, van már egy fiam, vele a nemvárt napján volt ugyan olyan erős.

Felhívtam a kartonzót, kaptam időpontot. 6+5nél jártam mensi szerint mikor mentem. A doki egy 18mmes üres petezsákot látott csak. Azt mondta ne essek kétségbe, valszeg késöbb fogant. 1 hét mulva menjek vissza. 1 hét mulva egy 22mmes még mindig üres petezsák volt. Előírtak műtétre, mert akkor már majdnem 8hetes voltam, baba sehol. Múlt csütörtökön volt a műtétem, ott is néztek uh-val, már 18mmes szabálytalan petezsák volt csak.

A teszt után előjöttek a klasszikus tünetek is. Émelygés, hányás, faradékonyság. Ugyan az, mint fiamnál, ezek a műtét másnapjáig meg is maradtak.

A doki nem tudott válasut adni arra, miért nem alakult ki semmi. Ilyen a természet.

A műtét nem volt vészes, csak a kórház és az orvosok hozzáállása. Az nagyon gáz, megalázó, kritikán aluli volt.

2020. nov. 7. 14:43
 99/133 A kérdező kommentje:
Sajnálom ami veled történt 😞
2020. nov. 7. 14:48
 100/133 anonim ***** válasza:
100%
98 egyébként felháborító mindenkitől ezt hallom. Barátnőm lombikos, 18 hetes babáját vesztette el. Gondolhatták, hogy nem örömében van ott és vele is úgy bántak, mint egy gyerekgyilkossal. Holott ő lett volna a legboldogabb, ha még él...
2020. nov. 7. 16:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!