Ez most pozitiv teszt ? Képet csatoltam
28.napon vagyok görbém is van mai napon esett viszont....
S.O.S
Igen 4 napig volt nem mondom , hogy nem volt keves de volt bőven .
2 hét múlva kell mennem
Ez mekkora már...remélem a halljakend szülésznő is olvassa 😂😂 hogy nyalna sòt az ilyen..
Gratulálok!!
23 hkm
27-es vagyok.
Gratulálok :) mondjuka tényen nem változtat, hogy az első tesztjeid még negatívak voltak. De ez normális, hosz korai volt. Jó egészséget :)
96os vagyok.
Nekem augusztus 28án volt meg utoljára a havim. Sosem napra pontos, 28es 30nap közé tehető kb. Szeptember 28án már gyanus volt, hogy nem jött meg, 29én teszteltem. Volt itthon, 5hónapja próbálkoztunk akkor már. A teszten határozottan 1 csík volt. 3 nap mulva csináltam újat, azon már ott volt a 2. Csík, csak nagyon halványan. 2 naponta teszteltem. Erősödött, de nem úgy ahogy kellene, így utólag visszagondolva. Az első teszt után kb 1 héttel lett olyan erős, m8nt a kontroll csík. Fura volt, van már egy fiam, vele a nemvárt napján volt ugyan olyan erős.
Felhívtam a kartonzót, kaptam időpontot. 6+5nél jártam mensi szerint mikor mentem. A doki egy 18mmes üres petezsákot látott csak. Azt mondta ne essek kétségbe, valszeg késöbb fogant. 1 hét mulva menjek vissza. 1 hét mulva egy 22mmes még mindig üres petezsák volt. Előírtak műtétre, mert akkor már majdnem 8hetes voltam, baba sehol. Múlt csütörtökön volt a műtétem, ott is néztek uh-val, már 18mmes szabálytalan petezsák volt csak.
A teszt után előjöttek a klasszikus tünetek is. Émelygés, hányás, faradékonyság. Ugyan az, mint fiamnál, ezek a műtét másnapjáig meg is maradtak.
A doki nem tudott válasut adni arra, miért nem alakult ki semmi. Ilyen a természet.
A műtét nem volt vészes, csak a kórház és az orvosok hozzáállása. Az nagyon gáz, megalázó, kritikán aluli volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!