Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mutatja már a teszt?...

Ki mutatja már a teszt? Együttlét után 10 nappal egy korai terhességi tesztel kimutatható, hogy teherbe estem?

Figyelt kérdés
tegnap 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, mert ha együttlét után 3 nappal volt mondjuk ovud, és még volt életképes sperma benned, akkor azt még nem mutatja.
tegnap 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kimutathatja, de nem feltétlenül muszáj kimutatnia, ha sikeres a hónap akkor sem.

Tegyük fel, hogy a 10 nappal ezelőtti együttlétből 7 nappal ezelőtt fogant a baba, akkor éppen most ágyazódik be.

tegnap 20:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem bevenni 1 szem fogamzásgátlót és mielőtt észrevettem volt együtt lét. A fogamzásgátlót 11 napja felejtettem el bevenni, az együtt lét 10 napja volt. Azóta megjött 4 napja, de nyílván tartok tőle.
tegnap 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♀️
tegnap 20:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mutatja ki... pláne, hogy elvileg nincs is ovud fog.gátló mellett. 19 nappal aktus után csinálj tesztet az 100%

De nagyon pixi az esély, hogy még is terhes legyél. Gyakorlatilag így, hogy megvolt a vérzésed nincs rá esély.

tegnap 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
14 nap a minimum.
tegnap 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem
tegnap 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!