5 nappal menszesztől hamarabb kimutatható a terhesség?
Figyelt kérdés
Járt már így valaki, hogy halványan mutatta?2023. márc. 26. 08:30
1/11 anonim válasza:
Igen többször, de higy marad vagy nem azt senki nem tudja!
3/11 anonim válasza:
Nekem 7 nappal előtte lett halvány pozitív. :) valószínű hamarabb volt peteérésem.
4/11 anonim válasza:
Nekem is a predictor early 6-7 nappal mensi előtt nagyon halványan mutatta
5/11 anonim válasza:
Hihetetlen ez az új mánia a nők között. Miért jó az, hogy a lehető leghamarabb akarjátok tudni? Magyarázza már el nekem valaki! Nem értem, hogy miért jó magadat idegesíteni és egy rakás pénzt kidobni az ablakon, ahelyett, hogy megvárnád amíg késik.
6/11 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Kivárom inkább a késést.
2023. márc. 26. 19:24
7/11 anonim válasza:
5! Azért jó az, ha minél hamarabb "akarom" tudni, mert vetélés után pl rögtön elkezdik szedetni a progeszteront, azonnal pozi teszttől. Vagy pl velem pozi teszttől elhagyattàk a cukor gyógyszerem. Például ilyen dolgok is állhatnak az okok mögött, nem csak a türelmetlenség ...
8/11 anonim válasza:
5
Van pénzem hogy kidobjam tesztre, így az a pár ezer nem vág földhöz.
Amúgy mert érdekel, de hogy neked mért nem mindegy, hogy mások mit csinálnak?
9/11 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondolom, hogy mondom körbe kérdezek itt, valakinek kimutatta-e hamarabb.
Ha sok nem választ kapok úgy se veszek, mert akkor làtom, hogy nincs értelme, de ha a többségnek hamarabb kimutatta, akkor nekem megér 400ft-ot egy- két teszt. :)
2023. márc. 26. 22:27
10/11 anonim válasza:
A predi 1400 körül van, de ez mutatja korán, vagy x epil kb 2 nappal később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!