7 hét 4 napos terhesség? De menszesztől számítva már 8?
Valaki lője le!
3 napról beszélsz, felfogod?
Sajnos a babák nem tudnak róla mekkorának kellene lenniük... Ekkora eltérés meg nem számít...
Egyébként, amikor én voltam először, 7 hetesnek kellett volna lennie kereken, akkor azt írták a papírra 6+4 hetes, utána 8+4 hetes volt, de mire legközelebb mentem két hétre rá, már 11 hetet írtak rá kereken...
Semmit nem jelent, lényeg, hogy szépen fejlődjön. :)
Nekem 6 hetesen, 8 hetesen és 12 hetesen is kisebb volt a koránál 4 nappal. 16 hetesen már nagyobb a koránál 2 nappal.
19 hetesen pont korának megfelelő.
Nem sokat számítanak ezek. Amúgy igen, lehet hogy később fogant. De tényleg lényegtelen. Mindig a menstruáció szerint számold, az a hivatalos.
Vérzés szerint 6 hetesen csak 5 hetes voltam még. 20-21. ciklusnapon fogant, tehàt kerek egy hét eltérés volt a vérzés szerint szàmolt terhességi kor, meg az UH méretek alapjàn mért kor szerint. Amúgy is 32-33 napos ciklisaim voltak. Màra màr hozza a baba az UM szerint szàmolt terhességi kort, de ha kicsit kisebb lenne az sem lenne gond, mivel ugye egy héttel később fogant.
Tehàt nincs lemaradva az embrió, csak nem a 14. napon fogant valószìnűleg.
Sőt. Azt tudtad, hogy az UH-n nem tudnak század milliméter pontosan mérni??? Szóval néhány napos eltérés ebből is adódhat. Vagy fogantatásból.
Ez nem akkora eltérés, hogy bármit is módosítsanak miatta.
3 nap.
Ne foglalkozz vele Kérdező!
Remélem Ő is lesz egyszer kétségbeesett, és valaki viszonozni fogja a kedvességét :)
1-es :) nagyon jò a kommentod:)
Kérdezö,neaggódj ennyit élvezd a kismamaságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!