6+1 napos terhesseg, petezsak szabalyos,1,6 mm szikholyag, embryopajzs sejtheto. Ez normalis? Szivhang nincs.
Szia, amíg nincs embrió a petezsák méretéből sejthető a baba kora, azt nem írtad le.
A szikholyag a második dolog ami látszik uh-n így egy nagyon jó jel. Csak annyi, hogy pár nappal később foganhatott. Ettől nagyobb eltérések is történtek már az elején és mégis minden rendben volt.
Itt már napok kérdése a szivhang. Nekem 3 mm-es embriónál látszott a pulzálás, gyakorlatilag 1-2 nappal rá, hogy látszik az embrió egyáltalán. Szóval ne félj! Mikor mész vissza?
Jó tanács: mindig az orvost kérdezd meg ott helyben!
Én minden egyes vizsgálat alkalmával beszélgettem a dokimmal (holott tudom, hogy jelezte volna, ha baj van), hogy a mért adatok rendben vannak-e, nincs-e probléma. Ha valami nem volt tiszta, akkor elmagyarázta. Merj kérdezni, különben az egész terhességedet végigretteged egy szűkszavú orvossal.
Én amikor megtudtam hogy terhes vsgyok 7.-hétig vártam hogy orvoshoz menjek.
Amikor mentem mar volt szivhang.
De ahogy eltelt egy hét furcsa megérzésem volt.
El hessegettem hogy áhh nincs baj.
El intéztem mindent . Védőnő háziorvos stb
11-hetében pici vérzés azonnal uh es közöltek h 8-hetesen elhalt.
Azert írom le ezt neked hogyha ott vagy az orvosnál kérdezz! Bátran! Mert ha nem akkor nem foglalkozik vele hanem enged haza....
En legközelebb veszek itthonra egy szivhang készüléket az tuti :-))
Veled nem lesz semmi baj és a baba is jól lesz!
Boldog babavárást
Off:
Utolsó, az otthoni szívhang figyelő egy rakás sz@r sajnos, ha jól emlékszem 20 hetes kortól lehet csak hallani vele a szívhangot. Én vettem, mert az első gyerek tahikardiás lett a végére, és paráztam, de legtöbbször nem hallottam szívhangot, pedig közben rugdosott a baba.
Akkor azt nem veszek :-)) de hetente leszek vendég a kórházban uh-ra ! Tutira fogok menni
Mert ha nem megyek magamtól ezek le sz@rnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!