Az utolsó menstruációm febr.23-án volt, de én tudom pontosan a peteérés időpontját mert ultrahangal figyelte a doki! AkKor is az utolsó menszesztől számolják a terhességet?
Igen, akkor is. Még lombiknál is, pedig ott percre pontosan tudja a doki a megtermékenyülés időpontját...
Lombikos
Az első kérdező vagyok...Az pont jó, hisz a 12-17-ig nap között eshet elméletben egy nő MÁSállapotba! Így elfogadható, hogy a menszi szerint számolják!
Ezen ne aggódj, ez így tökéletes! Boldog babavárást! :)
Csak még annyit, hogy anno nekem is így volt köbö, és pontosan a mensi szerinti betöltött 40. héten, azaz a mensi szerinti kiírás napján akart kibújni a kisfiam! (vissza 3 hónap, plusz 1 hét! Neked ez a nap: 2010. nov. 30.
Ezen a linken még a nemét is megjósolhatják! A mi családunkban 5-5 esetben bejött ez a kínai jóslás! :)
Nem azt mondtam, hogy lombikos vagy!
Hanem hogy még a lombikosoknál is a mensitől számolják a teherbeesést, bármikor is volt a megtermékenyülés, pedig náluk pontosan tudni a megtermékenyülés ÓRÁJÁT is.
Tehát MINDENKINÉL a mensitől számolják.
Még akkor is, ha bizonyított a megtermékenyülés pontos ideje. Mit pl. a lombikosoknál.
Ez volt a kérdésed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!