Terhesség alatt újra teherbe lehet esni? Olvastam hogy van ilyen, superfoetacio-nak hívják. Honnan tudjam h van e peteérésem terhesség alatt? Menstruációm nincs, bár tudom hogy a peteérés nem attól függ h van e menzesz.
Oké, hogy van ilyen. DE ha a méhszájad zárva van, hogyan jut fel a méhedbe a spermium???
Amúgy is szerintem millióból egy ilyen eset létezik.
Szia!
Én is hallottam már hasonlóról, hogy a terhesség legelején kis különbséggel fogant egymásután két baba, de szerintem ez iszonyú ritka dolog!
Nem hiszem, hogy emiatt aggódnod kellene!
Teljesen fölösleges ezzel foglalkozni, kb. annyi esélyed van rá, mint, hogy a fejedre esik egy műhold!
Érdemes reálisan gondolkodni, még, ha terhes is vagy!
Ne aggódj fölöslegesen!
Boldog babavárást!
1,5 éves kisfiú anyucija
Ez már vagy megvan, vagy nem. Mint már írták, zárt méhszájnál nem jut fel semmi.
És miért lenne probléma ettől a terhességeddel?
Ha megtörténik, olyan, mint az ikerterhesség...
Én is hallottam róla, de nagyon ritka.
Szerintem (bár lehet, hogy nincs igazam) sok kismama kihasználja, hogy ilyenkor nem kell védekezni!
Gondolj csak bele, akkor sokkal több ilyen esetről hallanánk.
A hormonrendszer ( ha normálisan működik) akkor terhesség alatt nem termel tüszőérlelő hormont, tehát a terhesség alatti fogantatás is kizárt!
Látom nem lehet meggyőzni :)
Szerintem védekezzetek és akkor te is nyugodtabb leszel.
Már három hónapos vagy??
Akkor nem tudom, miért izgulsz. Zárt a méhszáj, teherbeesés kizárva.
a zárt méhszájról annyit, hogy, ha peteérés van, akkor az is megnyílik annyira, hogy bejusson a spermium. ..
Egyébként nagyobb esély van arra, hogy megnyered a lottó 5-öst, vagy 1 héten belül 2x beléd csap a villám. Ettől te sem félsz, igaz? Na, akkor no para, kizárt, hogy ilyen pont veled történjen meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!