Biztos, hogy 11. -14. nap közt lehet a peteérés egy 26 napos ciklusnál? 3-4 napig tart általában a menstruációm!
Mert én mindig a mensi utáni pár napban érzek vmit...3-4 napig tart általában a menstruációm!S azutáni napokban érzek has-szúrkát,mellviszketést, olykor érzékenységet, akkor jönnek a patik is... Lehet,hogy nekem előbb van pé-m?
Kisbabát szeretnénk!
A ciklus második fele minden nőnél 12-16 napig tart. Rövidebb lehet ennél, de hosszabb nem. Ez azt jelenti, hogy 26 napos ciklusnál a 10-14. napon lehet valamikor a tüszőrepedésed. Akkor is, ha bizonyos tüneteket te korábban érzel.
Az, hogy a menszeszed meddig tart, az teljesen mellékes, semmit sem jelent.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Tegnap kezdtem el mérni a hőmet az orvosom tanácsára!
Remélem mielőbb sikeres lesz a próbálkozásunk! 2 ismerősöm úgy járt sikerel,hogy minden áldott nap együtt voltak...
Próbáltuk mi is,de nekünk ez így nem megy:-(Erőltetve nem megy!Remélem így is sikerül,hogy nem ennyire gyakran vagyunk együtt...
Kedves utolsó!
Örülök, hogy babás vagy, mert ugye ez a lényeg, de kérlek ne "húzd le" a hőmérőzést, mert az működik (mellesleg önmagában kevés, a nyáktünet megfigyeléssel kombinálva lehet hatékonyan használni!). Valami nem sikerült nálatok, szerintem nem jól tudtátok a szabályokat, szívesen megnézném azokat a görbéidet... mert hogy az ovuteszt is ugyanattól a hormontól lesz pozitív, mint amitől a hőmérséklet megemelkedik...
Bocs, ez off-nak tűnik, de nem az, mert nem lenne jó, ha a kérdező kedve elmenne a hőmérőzéstől...
Nekem 2 babám is így lett, szóval működik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!