Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet ez az érzés?

Mi lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A bal mellbimbómba reggel óta rendszeres nagyon éles fájdalom nyilal. Mintha késsel szúrnák. Úgy jön az érzés, mint a vajúdás… hogy semmi egy ideig aztán rámtör és kitart egy-két percig, most estére nagyon besűrüsödott, szinte csak másodpercekre marad abba.

Annyira fáj, hogy nem is bírom ki, hogy ne kapjak oda és szorítsam rá a kezem. Nem is feltétlen a bimbó külső feléről érzem, hanem belülről.

Nagyon intenzív ès ijesztő.

Nőgyógyászhoz hétfőn megyek, akkor mondom neki. Addig hátha valamelyikőtök tapsztalt ilyet.

ma 20:06
 1/2 A kérdező kommentje:

Azt elfejtettem mondani, hogy az első trimeszterben vagyok, a melleim alapból érzékenyebbek, de ez, ami most történik, példátlan.

Nem az első terhességem és még sosem tapasztaltam ilyet.

ma 20:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt fura mellfájdalmam első trimeszterben... de le is múlt pár nap alatt. Na nem pont ilyen, de az is ijesztő volt, mintha le akart volna szakadni és valaki hìzta volna lefele. Terhesen sajnos normális is lehet. Azért beszélj a dokiddal.
ma 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!