Tegnap illetve ma is erős szúró fájdalom érzés a jobb petefészkemben néha. A kalkulátor szerint tegnap a ciklus 17.napján voltam. Ovum elvileg 29.én volt. Menszeszem 15.én jött meg. Lehet beágyazódás vagy túl korai?
Figyelt kérdés
Menszesz illetve ovu előtt is együtt voltunk már párszor.2023. szept. 1. 07:16
1/5 anonim válasza:
A kalkulátor csak x adatokból kalkulálja ki, hogy középidőben van az ovuláció. Na most a tested nem nézi ezt az alkalmazást, hogy neki mikor is kéne mit csinálnia. Lehet, hogy pont most ovulálsz. A petefészkedbe pedig semmi se fog beágyazódni…
2/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nem oda ágyazódik be...
köszönöm
2023. szept. 1. 07:28
3/5 anonim válasza:
Használj ovutesztet, ne egy applikációra hivatkozz ..énis arra hivatkoztam hónapokig..Nemis jött össze.Amikor ovuteszteltem ledöbbentem h 1 héttel később van ovum mint amit a naptár írt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. szept. 4. 14:19
5/5 A kérdező kommentje:
megjött
2023. szept. 11. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!