Az egyik kalkulator miért azt adja ki hogy 6hetes vagyok a másik meg azt hogy 3?
December 11.en volt meg utoljára csináltam január 11.en terhesegi tesztet ami pozitív lett. Február 10.en van időpontom az orvoshoz.
Nagyon izgulok pedig második baba lesz. Csak most nyáron vetéltem el és sajnos nagyon félek
3 hetes terhesseg nincs, mert a terhesseget az utolso menstruaciotol szamoljak. Tehat amikor kesik, akkor mar 4 hetes vagy. Ha kesik 1 napja, akkor 4 het, 1 napos, kesik 5 napja, akkor 4 het 5 napos es igy tovabb.
En amugy a preghello alkalmazast hasznalom, az szamol helyettem, mert en se nagyon tudnam mar kovetni, hany hetes terhes vagyok :D
6 hetes vagy körülbelül ez a helyes válasz , amikor nem jön meg a menstruációd akkor vagy körülbelül 4 hetes.
Állítólag vetèlès után a következő terhessèg biztosabban megmarad. Csak pozitívan!
Illetve ha nagyon aggódnál vèrvizsgálattal egy progeszteron szintet nèzhetsz hogy a megfelelő tartományban van e neked. Nagyon sok nőnèl ez okozhat barnázást, kis vèrzèst, vetèlèst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!