Ez most pozitiv teszt ? Képet csatoltam
Figyelt kérdés
28.napon vagyok görbém is van mai napon esett viszont....
S.O.S
2020. okt. 27. 10:15
122/133 anonim válasza:
Nagyon-nagyon gratulálok!!!! :)))
123/133 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen 😊
2020. nov. 17. 15:32
125/133 anonim válasza:
Szülésznő, biztos a pályán akar maradni?
126/133 anonim válasza:
Biztos én vagyok negatív, de kitakarta a utolsó mensit, a szülés várható idejét és a dátumot is... Kicsit furcsa.
🤨
Mindenesetre gratula.
127/133 anonim válasza:
126 gondolom privát infók. 🤷🏼♀️ De ha arra gyanakszol hogy kamuzik, hat ne legyen nagyobb öröme. Értelme nem lenne.
128/133 anonim válasza:
Hát ha a dátumot nem takarta volna ki, eszembe sem jutott volna.
129/133 anonim válasza:
Oktober 27.én volt a 28.nap és csak 6 hetes terhesség? Pedig már a teszt is halvány volt akkor. Szerintem legalább 8.hétnek kellene lennie.
Ha a teszt halvány akkor a peteérés és a beágyazódás sem lehetett később.
Nem kötekedni akarok, nem nézett el vmit a doki?
Szept 29. körül lett volna az utolsó mensi.
130/133 anonim válasza:
Ma irta mielott csatolta a kepet,hogy tegnap volt. Ergo kozli,hogy november 16.an ment. Mi ertelme kitakarni? Ez nem privat info. Illetve itt irosgatta mikor jott meg neki,stb. Ugyhogy utolso menzesz sem titok (amennyiben nem kamuzik). Szules varhato idopontja sem ertem miert annyira privat,de azt meg talan meg is ertem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!