Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most pozitiv teszt ? Képet...

Ez most pozitiv teszt ? Képet csatoltam

Figyelt kérdés

28.napon vagyok görbém is van mai napon esett viszont....

S.O.S

2020. okt. 27. 10:15
 111/133 anonim ***** válasza:
100%
110 az en tesztem is halvány volt, de mivel látszott, nem kérdezgettem. És már 9 hónapos 🙂 azért az is benne van, hogy 1-1 teszt nem az igazi. Kettőt csináltam én is.
2020. nov. 9. 23:26
 112/133 anonim ***** válasza:
Én vagy 4 fajta tesztet csináltam és mindegyik halvány volt. Majd vettem egy digitális clearbluet, ezt követően nem vettem több tesztet, hogy ne idegesítsem magam. Tényleg csak akkor látszott, ha nagyon akartam látni.. Ezt csak azért írom, hogy nem igaz, hogy ugyanolyan vagy hasonló erősségűnek kell lenni mindkét csíknak.
2020. nov. 9. 23:31
 113/133 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Itt vannak a tesztjeim 1 nap különbséggel. :D

2020. nov. 9. 23:34
 114/133 anonim ***** válasza:
100%
De pont ez az utolsó, hogy neked halvány csikbol 1 nap alatt nőtt annyit a hcg, hogy már a CB 2-3 hetet ír, neki meg 10nap alatt még mindig nagyon halvány és a CB 1-2-t ír.
2020. nov. 10. 08:36
 115/133 anonim ***** válasza:
100%
114nek igaza van... én nem merném beleélni magam.
2020. nov. 10. 08:46
 116/133 anonim ***** válasza:
Nem, nekem ezek a tesztjeim mindig ilyen halványak voltak. Minimálisan erősödtek. Egyszerűen nekem nem mutatták erősen. Ráadasul tegnap rosszul írtam mert rosszul emlékeztem, de ugyanazon a napon végeztem a kettőt. Az xepilt reggeli vizeletből, majd délután munka után szaladtam a rossmannba a digitális tesztért, azt pedig délután 6 óra körül csináltam. Ettől függetlenül nálam tényleg más a helyzet, hogy a digitális 2-3 hetet írt.
2020. nov. 10. 13:53
 117/133 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 105 halljakend szülésznő...

Na akkor picit fussunk neki máshonnan...

Örülök hogy nagyon jót akarsz és senki semmibe ne élje bele magát és ne tesztelgessen feleslegesen DE: tulajdonképpen, ha jól értem a szakmád szülésznő. Nem pszichológus,nem genetikus, nem teológus, nem párterapeuta. Tehát NEKED ROHADTUL MINDEGY ki mikor mivel megy oda hozzád hajnali akárhánykor, neked ha jól sejtem van ott dolgod az pedig nem AZ,hogy reménykedő vagy kétségbeesett asszonyokat okìts és oszd az észt transzcendentális dumákkal, vagy bármivel ami a szülésznői protokollba nem tartozik bele. Ergo te továbbra is egy unempatikus ember vagy aki ezáltal rossz fényt vet a szakmájára. Én pl.jogász vagyok. Szerinted nekem az a dolgom, hogy pároknak rinyáljak miért akarnak válni, fussunk neki mégegyszer mielőtt bontóper lesz?? Kérdezem én miért akarja valaki a szép házát eladni? Az a dolgom, hogy a jogi része működjön. Neked se az a dolgod hogy oszd a tartalék észt akármilyen stílusban is . A szakmád gyakorold és ne legyél megmondòember pláne ne ilyen helyzetben.

2020. nov. 10. 14:14
 118/133 anonim ***** válasza:
62%

117: 👏🏻 👏🏻 👏🏻

Köszi, hogy leírtad helyettem.

2020. nov. 10. 15:07
 119/133 anonim ***** válasza:
Miújság kérdező? Hogy vagy?
2020. nov. 13. 12:22
 120/133 A kérdező kommentje:

[link]

Tegnap voltam

2020. nov. 17. 14:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!