Ez most pozitiv teszt ? Képet csatoltam
28.napon vagyok görbém is van mai napon esett viszont....
S.O.S
100as!
Engem reggel 7re berendeltek, 10óráig ott csücsültem, és vártam a csodát. Mikor az adzisztenst meg mertem kérdezni, meddig ülök ott, az volt a válasza, hogy a doktornő az olyan pácienseket veszi előre, akik nem sajnalják kinyitni a pénztárcát. 10kor vegre behívott, ahol majdnemcsak ordítva közölte, hogy mit keresek ott, ő csak élő terhességeket vizsgál. A folyosón mindenki hallotta. Elmindani nem tudom milyen megalázó volt onnan kikullognom. 11ig tovább vártam, mire jött egy orvos, aki hajlandó volt megultrahangozni. Akkor utana felkerültem osztályra, ahol még másfél órát ültem, mert nincs szabad ágy. Megjegyzem a kb 20 szobából ha 3ba voltak... fél1kor mentem a műtőbe. Gyors elaltattak, és utana egy másik szobában ébredtem. Azt sem tudom mi történt, azt sem tudom ki műtött... mikor felkeltem, egy nővér jött be, aki annyit mondott, hogy ha jól vagyok, 2 óra mulva mehetek haza (ez volt 1kor). 4kor már megkérdeztem, meddig várjak?! Mert a nővérek tök jól eltrécseltek, kávézgattak... ó nemsokára. 5kor ismét meg mertem kérdezni, akkor már annyit mondtak, örüljek hogy pihenhetek, mit kell pattognom?! És folytatták az élet nagy gondjairól való bájcsevegést.
6kor már felöltözve, táskával a kezemben mentem ki, hogy mennék haza, mert a másfél évesem otthon vár, ennyit nem voltunk távol egymástól a másfél év alatt. Akkor nagykegyesen a nővér hozzámvágta a zárómat és ennyi.
Azt sem tudtam, hogy meddig vérzek, meddig tilos a szex, hogy mikor próbálkozhatunk újra.. semmit...orvost mondom nem is láttam, csak azt, aki még a másik épületben megultrahangozott.
Csütörtöki nap volt a műtét, szombaton belázasodtam, nagy darabok jöttek ki a vérrel belőlem. A netről annyit kiderítettem, ezzel azonnal az ügyelet. Ahol persze nem fogadtak, mert lázas vagyok, biztos koronavírus...
Szóval én szívem szerint csak felrobbantanám a kórházat...
98as voltam.
Ezt a 76-os Szülésznőnknek küldöm.
Meg mindenki másnak, aki szerint a halvány teszt nem pozitív.
Drukkolok neked kérdező!
Igen, a "halljakend" szülésznő is olvassa!😊 Pontosan erről beszéltem, hogy miért önkinzás ez az időnap előtti tesztelgetés. Ezt a sok idegeskedést meg lehetett volna spórolni, és még hol a vége?! Lányok, higgyétek el, én jót akarok mindenkinek! A stílusom azért olyan amilyen, mert így az érintettek odafigyelnek rám, mint ahogy az történt is. Van, amikor ezt kell elővenni. Értem én, hogyne érteném ezeket a vég nélküli tesztelgetéseket! A ma embere türelmetlen. Csak most, csak nekem, minden kell, de tüstént, most azonnal! Ilyen a társadalom. De a biológiát ez nem érdekli. Nem írom le mégegyszer miért árt a korai tesztelgetés.
Inkább beszélgessünk arról, ki miért nem esik teherbe. Azokról az esetekről beszélek, amikor nincs organikus ok a sterilitás mögött. Akit ez érint a következő kérdéseket tegye fel magának:
1.Miért szeretnél gyereket, miért volna jó, ha most lenne gyereked? Nem úgy általában, hanem most ezt. És ne háborodj fel csípőből, hogy milyen hülye kérdés ez ( lesz ez még durvább is ), hanem próbálj meg válaszolni rá magad miatt, ne miattam. Ne gondolkodj rajta sokat, az első gondolat a jó. Pl.: ezzel végleg megfogom a pasast, hogy megmutassam anyámnak, anyósomnak, akárkinek valamiért, a húgomnak már van, pedig 5 évvel fiatalabb, a barátnőim már mind szültek, hogy legyen kistesója a gyereknek, csok stb.
2.Mi a jó abban, hogy most nincs gyereked ( mik az előnyei )? Ha semmi, akkor gondolkodj el jobban.Pl.: jó munkám van, amit nem szívesen hagynék ott. Nyugodt, szép életünk van. Borítsam fel, kezdjem elölről a pelenkázást? Inkább új autóra stb-re kéne költeni.
Ha ezek megvannak, gondolkodj el, mennyi az önös érdek.
Utána teremteni fogunk! Keresd meg azt az érzést magadban mikor még kisgyerek voltál és már feldíszítették a karácsonyfát. Az ajándékok még nincsenek alatta. Nem is kértél a Jézuskától semmit, olyan kicsi vagy még. Azt az izgalommal és boldogsággal téli érzést keresd meg, ami teljesen önzetlen. Ha megvan, akkor mondd ki hangosan. Le is írhatod a következőket.
Üdvözöllek lélek, aki engem választasz szülő anyámnak. Hálás vagyok és rendkívül nagy megtiszteltetés. Várlak, kész vagyok fogadni Téged.
Aztán engedd el, ne foglalkozz vele. Éld az életed, dolgozz, neveld a gyereked ha van. És ami a legfontosabb, szeretkezz a pároddal a szeretkezés kedvéért cél nélkül, időzítés nélkül.
Várom az eredményeket két hónap és nem két hét múlva! 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!