Ez most pozitiv teszt ? Képet csatoltam
Figyelt kérdés
28.napon vagyok görbém is van mai napon esett viszont....
S.O.S
2020. okt. 27. 10:15
11/133 anonim válasza:
Hogy lenne már szürke?!
Rózsaszín halvány második a csík.
Ez pozitív, a hőd meg leeshetett mert rosszul aludtál, vagy mert fáztál, vagy mert szádon keresztül vetted a levegőt.
12/133 A kérdező kommentje:
Igaziból egyből kijött azért szedtem szét mert nem tudtam le fotózni jól vissza tükröződött....
Idén már 3. terhességem nem merem bele élni magam . :(
2020. okt. 27. 10:52
13/133 anonim válasza:
11 mivel a szín nagyban függ a telefon típusától/beállításaitól en nem merném ezt pozitívnak titulalni. Csinálni kell meg egy tesztet és kiderül.
14/133 A kérdező kommentje:
Iphone 11 pro -m van....
2020. okt. 27. 11:00
17/133 anonim válasza:
Nekem is kb. pontosan ilyen volt a tesztem a ciklusom 29. napján (az nekem a 15 dpo)
20/133 anonim válasza:
Nekem rakás ilyen tesztem volt, baba mégsem. Ezek számomra nem meggyőzőek, okkal. Várj és ismételd 2 naponta!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!