Ez most pozitiv teszt ? Képet csatoltam
Figyelt kérdés
28.napon vagyok görbém is van mai napon esett viszont....
S.O.S
2020. okt. 27. 10:15
21/133 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat .
2020. okt. 27. 11:14
23/133 anonim válasza:
Szerintem se semmi...
Ennél erősebb 2 csikjaim voltak, mégis mindig megjött...
24/133 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. okt. 27. 11:59
25/133 anonim válasza:
Majd írd meg hogy mi volt. Kiváncsi vagyok,mert itt szinte mindenki azt mondja,hogy ez nem terhesség,de nekem halvány pozitívnak tűnik. Amikor én nem voltam terhes soha semmilyen csík nem volt ott,halványan sem. Mondjuk amikor meg terhes lettem,akkor meg ennél jóval erősebb és egyértelműbb volt a második csík,de nekem akkor már 4 napot késett.
26/133 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok majd a sztori végére, nekem sosem volt hála Istennek úgy halvány második csíkom, hogy ne lett volna baba a dolgoban, csak egyszer, amikor valóban babát vártam..Nekem a 15. dpo-n volt ilyen halvány a tesztem (akkor késett a mensim már 1 napja) :)
27/133 anonim válasza:
Engem sem győz meg ez a teszt. Nem mondanám negatívnak, de még biztató pozinak sem. A hőd is nagyon gyanúsan lefele indult, nekem pl, ha 12. dpo-n lefele kúszott mindig mensi lett. Mivel még van 1-3 napod mensiig, így méginkább aggasztó a teszt is, ha jól látom facelle-t is csináltál, az ilyenkor már szebb szokott lenni. Na de holnap minden kiderül, ha hőd felfele indul, akkor lehet reménykedni, ha nem akkor szinte biztos nem lesz baba. Drukkolok, mert ez bizony elég kétesélyes még.
28/133 anonim válasza:
Ezek halvány pozik csak kérdés , hogy fog e erősödni . Drukkolok :)
29/133 anonim válasza:
Szerintem halvány pozitivak. Esetleg próbálj meg egy Predictort, nekem az ilyen halványnál már egyértelműen pozitiv lett. Drukkolok!
30/133 anonim válasza:
Ismételj megint facelle-vel, ha pozitív, akkor mára erősödik valamennyit biztos. Mindkettőn látni lehet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!