Ki nem várja 11-12-ére?
34 naposak a ciklusaim, természetesen már teszteltem :D (persze negatív lett) de felesleges még, mostmár megvárom, h mi lesz.
Ki nem várja még erre az időre? Meséljetek kicsit, mikor volt PÉ, hanyadik hónapban próbálkoztok stb.

2-es sajnálom!! :(
Amúgy amit ajánlok (ebben a hónapban nem használtuk) az a clearblue digitális ovulációs teszt, első gyerkőc ezzel sikerült, aztán amikor missed ab-em volt, akkor is ezzel sikerült:)

A naptár meg a testem jelzése alapján ebben a hónapban is pont együtt voltunk ovukor...:/
De lehet, hogy a köv. hónapban megpróbálom majd azért a tesztet, hátha nem én értelmezem jól a dolgokat, bár szerintem igen.

Sajnálom 2-es, fel a fejjel!❤️
Nekem ma van 2. napja, hogy késik... Holnap csinálok tesztet mert ha van baba akkor már szerintem tutira kimutatja

P.! És szétszedve sem látszódik rajta semmi? Én a 9. dpon csináltam egy PE tesztet, hirtelen felindulásból szétszedtem, és látszódik rajta a 2. csík. Kíváncsi vagyok, hogy alapból ennyire látványos rajta?
Zs.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!