Ki nem várja 11-12-ére?
34 naposak a ciklusaim, természetesen már teszteltem :D (persze negatív lett) de felesleges még, mostmár megvárom, h mi lesz.
Ki nem várja még erre az időre? Meséljetek kicsit, mikor volt PÉ, hanyadik hónapban próbálkoztok stb.

32-es ne legyél ilyen lemondó, nem mindenkinek szigorúan 7 nap a beágyazódás, lehet 10 is.. Nem biztos, hogy a szervezeted termelt annyi HCG-t amit a teszt kimutasson...
Fel a fejjel! Csak akkor mondj le a hónapról ha megjön addig mindig van remény🍀🙏🏽

32-es, gondolom már mindenféle vér, hormon stb vizsgálaton voltatok....ugye?
Btw, ma is teszteltem, full negativ, így már én is kezdem elveszíteni a hitem..

Nektek amúgy van valami eü-i problémátok? Én nem tudok ilyenről, rendes a menstruációm, minden hónapban van tojásfehérjés nyákom középidőben, szóval szerintem ovum is.
Mi mèg nem voltunk orvosnál, mert nem règóta próbálkozunk, de én úgy látom, hogy akinek 3-5 hónap alatt nem jön össze, pedig mindig együtt vannak ovu idején, ott általában már gondok vannak....:/

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!