Ki nem várja hétfőre? Tünetek vannak valakinek?

En nem tudom pontosan az ovu napjat, de ha jol szamoltam akkor vasarnap-hetfo lehet a nem vart.
Nekem kb 1 hete volt mindjart megjon erzesem, azota semmi. Neha derekam erzem. Nekem ma teszt negatov lett. Nem szoktam elobb tesztelnk,de valahogy siker erzesem volt. Eddig ugy fest az megérzéseim is tevednek :D

Én keddre, max szerda.
Tegnap nagyon görcsöltem, ez új,mert én soha nem görcsöltem se menzesz előtt, se mikor megjön. Reménykedem... :)
És neked kérdező? :)
Hányinger,mensis görcs 1 hete.
Negatív teszt :(
Már sztem mindent bekèpzelek

Mióta próbálkoztok?
Én csak reménykedem, aztán lehet ez csak ilyen ciklus :/
2-es voltam.

Még ne add fel, bármi lehet.
Pontosan tudod mikor volt ovud?

Én is kedd szerdára nem várom.
De már 4-5 napja folyamatosan érzékeny jobb oldalt a petefészkemnél. Ilyen nem szokott lenni nálam sem.

Én hétfő/keddre nem várom.
12 napja voltunk együtt a párommal.
Ma reggel 10es teszt negatív.
Annyira éreztem most,hogy sikerült,hogy csaphat így be a testem/agyam...szúrkálásokat érzek a méhemben kb.3 napja...bàr még nem engedtem el teljesen ezt a hónapot :)

Kedves utolsó!
Mi is 12 napja voltunk együtt.
Te milyen gyakran érzed a szurkálást?

9es!
Kb.3 napja érzem hogy érzékenyebb köldök alatt,ott szurkál mondjuk napi 2szer biztos érzem pár percig...folyamatosan győzködöm magam,hogy csak bebeszélem magamnak pedig direkt nem figyelem,hanem felfigyelek rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!