Lehet, hogy ezek már tünetek? Valakinél hasonló?
Sziasztok! Szeretném a véleményeteket kikérni
1hét múlva kell megjönnie, de igen furcsán vagyok pár napja. Hajnalban már fel kell kelnem, úgy kell pisilnem, utána már nem tudok visszaaludni
Na nálam ilyen még nem volt. Jóval kevesebbet eszem, mint szoktam, nem is nagyon kívánom, de ha eszem, egy pici hányinger jön utána. Néha fáj a méhem és a petefészkeim szurkálnak. A melleim meg felváltva fájnak. Menszi előtt szerencsére soha semmilyen tüneteim nincsenek. Egy kicsit meg vagyok fázva és rengeteget tüsszentek. Ez nekem fura, mivel eddig akkor sem tüszögtem ennyit,amikor totál nátha voltam. Este megyek tesztet venni, reggel nekiugrok a tesztelésnek. No...vélemények?
Én is pont így voltam mint te.Minden tünet egyezik a tieddel.2 napja voltam dokinál de nem vagyok terhes.
Nem is gondoltam rá,hogy az vagyok.Nem kell minden kis apró dologról azt hinni,hogy az ember terhes.Ez olyan minta a tüsszentést is annak vennéd már.Ha jönni akar a baba jönni fog.Ne képzeld be terhességnek az ilyen tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!