Amikor valakinél 8-10hetes terhességnél elhal a magzat, vagy el sem indul a szív működés, a terhességi tünetek, pl. émelygés megmarad?
Nekem az egyik tethessegemnel kb 10 hetesen allt meg a szivmukodes (addig rendben fejlodott az embrio) es kb ez ket hetig meg ki sem derult, mert a tuneteim megvoltak. Egyik naprol a masikra szunt meg kb minden tunet, puffadas, rosszullet, stb, masnap mentem uh-ra es mar nem volt szivmukodes. Meret alapjan mondtak meg, hogy kb ket hete halt el. Szoval nem korai, akkor szerintem ido kell, amig a hormonszintek csokkennek annyira, hogy megszunjenek a tunetek.
De pl volt olyan terhessegem is, ahol kb semmi tunet nem volt, de a baba rendben volt.
Nekem 2 babám is meggondolta magát *.*
A 6., Illetve a 8.hetben.
Mind2 esetben pár napon belül elmúltak a rosszullétek, így utólag azt gondolom, nem is voltak olyan durvák ezek a rosszullétek. (Azóta 2babam is megfogant, náluk tényleg rosszul voltam)
Erről akkoriban úgy olvastam hogy akár 3het is lehet míg a hormonok visszaallnak, ezidő alatt még érezni az émelygést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!