7hetes lennék vagy mi ez?
Én öt hetesen, azaz menstruáció egy hetes késésnél már igenis nagyon rosszul voltam.
Ha butaságnak tartod, hogy tesztelj, nem is értem, miért itt kérdezed ezt online?
Szerintem alap a teszt... Elég sok kérdésre választ tud adni, kB. 400-500 Ft ba kerül, ellenben az itt kapott válaszokkal semmit sem érsz.
Látom nem nagyon,sikerült értelmezni az olvasottakat. Nekem nem késett egy napot sem. Arra lennék kiváncsi hogy ha 7 hetes lennék egyáltalán lehetnék e mivel a,juliusi után nekem agusztusban,is meg jött. Majd tesztet csinálok ha kiderül h egyáltalán lehetek e terhes igy.
Köszönöm a válaszod.
Bnom igy jart. Megjott neki , de kovi honapban mar nem mire elment dokihoz 12 hetes volt. Csodalkozott es a doki mondta , h vannak ilyen esetek , h varandos de menstrual. Szal igen..csinalj tesztet mert ha egy nodokit latatlanba megkerdezel O se fog tudni mit mondani.
Am en 5-6 hetes voltam amikor minden illat zavart..volt h hanyingerem volt tole es vukkoztam is. Nagyon kivanos 8 hetesen voltam. Iszonyat faradekony kicsit kivanos most 11 hetesen.
De ez embertol is fugg. Van akinek egesz varandosag alatt semmi 'baja' nincs.
Kedves második. Elöször is Gratulálok a picihez neketek!
Köszönöm a válaszod. A következő mensiig még 9 nap van. Szted várjak vagy teszteljek reggel?
Koszonjuk szepen!
Figyelj. Ha a helyedbe lennek csinalnek tesztet. Ha negativ akkor elkonyvelnem annak , h a testem , hormonjaim uztek velem csunya trefat.
Köszi a választ. :)
Holnap tesztelek!!
Arra gondoltam hogy el megyek vérvételre hátha megtudok valami pontosat.
Óvszerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!