7hetes, tápszeres, pocakfájos babám szorulásos. Valakinek jól bevált praktika? tanácsok? Nagyon hálás lennék!
Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 08:55
1/12 anonim válasza:
Espumisan csepp és melegíts ruhát és tedd a pocijára. Èn így csináltam. Ja ès mivel tápszeres vegyél neki Dr.Browns cumisüveget. Visszavezeti a levegőt így kisebb eséllyel fog a poci fájni. Nekem tapasztalat és így csináltam én is. A kisfiam 11 hetes. Kitartás
2/12 anonim válasza:
Nekünk a tápszerváltás jött be.
3/12 anonim válasza:
Tápszerváltást ajánlom én is. Nekünk az ötödik vált csak be sajna, de azzal kihúzta egyéves koráig panaszmentesen.
4/12 A kérdező kommentje:
kora baba, annyit nem váltogathatok így is már a 4.félét eszi. épp tegnap hívtam az orvosom, hogy váltsunk, de azt tanácsolta hogy ne...
2015. júl. 31. 11:37
5/12 anonim válasza:
Nálunk is csak a tápszerváltás jött be.A mi fiunk is koraszülött volt,anyatejet nem fogadta el(tejleadó voltam,a másik baba nagyon szerette)
Neocate nevű tápszerre váltottunk és nagyon jól tettük.Ez az egyetlen aminosav alapú tápszer a piacon,semmiféle allergiát nem okoz.Nem jó az íze,de a pregomin után megváltás volt.
6/12 anonim válasza:
Szélcső! Ugyan ebben a cipőben voltunk. Semmi nem segített, az 5. tápszernél megálltunk. Szélcsővel minden nap kakilt, de kínai szenvedés árán. 4 hónaposan kinőtte. Kitartás!
8/12 anonim válasza:
A kislányom volt hasfájós, (még hogy a lányok nem hasfájósak?!), ez 3-4 hónapig tart, infacol-lal enyhítheted, csodát ne várj! MAM-os cumisüveg, Aventes cumival, Infacol, javít, de végérvényesen az idő segít, nekünk 4 hónap volt, egyébként csak 3!
9/12 anonim válasza:
Ja és utolsó vagyok, váltsatok tápszert!
10/12 A kérdező kommentje:
igazából mára már csak a kaki gond nem oldodott meg. szerintem a mi hasfájásunknak az oka a kaki. mert amig anyatejet kapott addig semmi baj nem volt. evett és jött is a kaki. most viszont ez kimarad.
2015. aug. 1. 05:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!