Nektek milyen trükkök, praktikák váltak be arra, hogy szüleitek megengedjék, hogy saját nyuszitok (rágcsálótok) legyen?
Bevált trükköket, praktikákat, tanácsokat várok!
Köszi :)
a.) Felelősségteljes viselkedéssel, jó magatartással, tehát csináld meg amit kérnek tőled akkor amikor kérik, a tanulmányi eredményed ne csak görbüljön hanem legyen jó. Ebben az esetben lehet úgy gondolják hogy gondoskodni tudnál egy másik állatról.
b.) Hisztizz amig nem kapsz egyet (Ennél az esetnél az a baj hogy könnyen lehet hogy tényleg kapsz egyet - csak nem nyulat hanem egy baszott nagy pofont)
c.) Kerüld meg a szülőket és kérd a család más tagjaitól, valamilyen ajándékozós ünnepnapra (húsvét, névnap, szülinap, karácsony, hanuka, vagy mit tudom mit tartotok)
u.i.: Szerintem ne kérj semmilyen ilyesfajta állatot mivel fél év után úgy is ráunsz nem fogod takaritani és/vagy etetni (de igen, én fogom... -.-') és akkor vagy a szüleid gondoskodnak róla attól kezdve vagy kirakják/elajándékozzák ami nem jó neki. Kérj mondjuk egy kutyát ha mindenáron állatot akarsz vagy macskát mert azokra úgymond nehezebb ráunni. Mellesleg az ilyen rágcsálók mocsok büdösek lesznek elég hamar és az hogy olyan gyakran takaritsd úgy is elmarad az első hónap után
Nem kérni akarok, hanem venni magamnak! Kérni csak annyit akarok hogy megengedjék!
És abból saját "önszántámból" akarok venni, látszik hogy komolyan gondolom!
És tök komolyan mondom, hogy ÉN nem unnék rá!
A pozitívat látom abban, hogy kitakaríthatom az almot! Azt hogy gondoskodhatok róla! :-)
A halaimra is ránézék és látom rajtuk hogy boldogok és "örülnek hogy ilyen gazdájuk van"! :-D
felnőttem, önálló lettem, külön élünk már, így nem volt beleszólásuk :)
életem egyik legjobb döntése volt, hogy nyuszit vettem, évek óta minden napomat vidámmá teszi!
én se unnám meg. én ég akkor is örülnék amikor a ketrec (meg a WC-t) tisztítani kell, mert örülök, hogy gondoskodhatok róla és nem az, hogy "jaj, már megint turkálni kell az ürülékében".
mert pozitívan is lehet a takarításról gondolkodni :)
hát, de nincs igazam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!