Magzat szívverése: fiú lesz vagy lány? Tudom, hogy ez is csak egy babona, de kíváncsi lennék, hogy ez kinél lett igaz vagy sem?
Ha hiszel a babonában, akkor esélyes a lány. Mert a fiúk hamar mutogatják magukat, a lányok szégyenlősek.
Vagy hánytál-e. A fiúkkal jól van az ember, a lányokkal nagyon rosszul...
Nem ettől függ.
#1 A 12. heti ultrahangon nem mutatta meg magát.
#2 Nem vagyok türelmetlen, csak kíváncsi. Két vetélés után nekem az a fontos, hogy egészséges legyen 😉
#1 Hányás nem volt, de hányinger néha igen.
De majd kiderül 😊
A babona lényege h 140alatt fiu felett lany. Tudományos magyarazata nincs. :) en meg rosszul tudtam.. A 150 nalam is lanyt jelzett ezek szerint es nem az a vízválasztó hanem a 140.
De pl.uilyen a kínai fogantatási naptár. (nekem az se jott be), meg van kb.20 hasonló, de általában nincs ertelmük. Talan az egy aminek van vagyis az nekem 100%ban bejött az a has formája. akarhany idősebb asszony meglátott (nagymama, bnom anyja, szomszédasszony, idos boltosno stb.) kapásból ravagta kislany. :) egyszer sem mondtak h fiús a pocakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!