Magzat szívverése: fiú lesz vagy lány? Tudom, hogy ez is csak egy babona, de kíváncsi lennék, hogy ez kinél lett igaz vagy sem?
Hogy ti honnan tudtok ilyeneket... ?
Nálunk mindig csak annyi volt hogy dobog? Dobog! Kész.
(Sosem tudtam pl azt sem hogy kb mennyi a súlya, a papíron szereplő adatok között meg nagy volt a szórás, ők meg sosem mondták hogy na most x hetes x grammos kb...)
Egyébként 1 fiam és 1 lányom van
Van a neten mindenféle kalkulátor és az orvosi adatokat beírva, megírja h kb hány gramm a magzat. :)
Amúgy nekem ez a babona pont bejött. 130 volt és fiú.
Én terhesség alatt egyik szombat délután unalomból kipróbáltam az összes babonát, amit csak tudtam. Vegyes volt az eredmény. De kb 60-40% arányban a fiú lett a győztes. Az is lett. :) De ez csak vêletlen. Hiszen tuti kipróbáltam vagy 10-15 féle dolgot. :D
1-es vagyok, én egyik babonában sem hiszek. Csak felsoroltam néhányat. Hogy mennyi minden alapján szoktak nemet tippelni.
És a has formáját még ki is hagytam... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!