7hetes terhes vagyok. Barnito krémet szabad-e használni terhesség alatt, és a hasam nagyon meg van puffadva. Ez az állapot meddig tart? Már most olyan mintha lennék vagy 6honapos:-)
Tisztázzál magadban néhány kérdést, hogy édesanya szeretnél lenni vagy plázacica? A barnítókrém nem használ a bőrödnek a terhesség alatt, ugyanis a bőröd ki van téve a hormonváltozásoknak, a megnyúlásnak, a szövetközti víz elviselésének....stb. Sokaknak pattanásos, striás, májfoltos lesz a bőre a terhesség alatt, ezeken a barnítókrémek szoláriumhasználat csak durván ront.
A puffadás rendszerint az első időkben gyötör igazán, ennek oka pedig a megváltozott emésztés, meglassult bélműködés, a hasi és kismedencei izmok ellazulása.
Próbálj többször enni kevesebbet, mint egyszerre sokat, kerüld a puffasztó ételeket, szénsavas italokat. A növekedő pocakoddal pedig barátkozz meg mert lesz az még sokkal nagyobb is.
Boldog babavárást.
Egy kétgyermekes anyuka.
szia
nyugodtan használhaszt, nem lesz semmi bajotok, attól még nem leszel pláza-cica, csak esetleg továbbra is jól tudod érezni magad a bőrődben.(ha neked ilyen fontos a barnaság)én is használtam, mert nagyon sápadt vagyok (SEMMI BETEGSÉG NEM ÁLL MÖGÖTTE), mindig szerettem csinos kismami lenni, és ezt a környezetem is visszajelezte, ami igencsak fontos a léleknek,mert ugye minden itt kezdődik.
sok boldogságot
boldog új évet
5hós kisfiú anyukája
Mi is vetttünk felsőtest barnítót (igaz használtan és olcsón) és használni szoktam egy héten többször.
Vérszegény vagyok, így legalább az arcom nem olyan mint a meszelt fal.
Fodrászhoz is járok, sőt műkörmöm is van. Én sem vagyok plázacica, hanem 37 éves nő akinek már van egy 9 éves.
fia és jól esik nőnek kinézni.
Te se foglalkozz az iylen "jóindulatú" hozzászólókkal.
Üdv 30 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!