Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon korai tünetek jelentek...

Nagyon korai tünetek jelentek már meg valakinél?

Figyelt kérdés
Eü-sként abszolút realistának tartottam magam, de most nem tudom hova tenni, amit érzek. 3. hónapja próbálkozunk, egyáltalán nem görcsösen, nem néztünk ovut, meg semmi ilyesmi. Pénteken/szombaton lenne a következő mensim időpontja. Tegnap este óta fájdogál a hasam,kétszer is mentem mosdóba, azzal a szent meggyőződéssel, hogy most valamiért ennyivel korábban megjött, de nem történt semmi. Ma reggel pedig émelygek. Nem egyszer írtam már én is itt, és komolyan is gondoltam, hogy ha a tüneteket terhesség okozza, az látszani fog a teszteken is. De ennyire korán ez teljesen kizárt, nem? Meglepetésemben csináltam egy tizes tesztet, árnyékosnak mondanám, nem pozitív. Ez azért nem lepett meg ilyen korán. De az érzést nem tudom hová tenni. Az alaphőm 36.4-5 körül van, az első gyermekemmel hőmérőztem, most nem tettem, de megnéztem ma reggel, mert fáztam nagyon, pedig 25 fok van itthon, ébredés után 36.8at mértem. Ennek sincs így kiragadva semmi értelme, de magyarázatot kerestem, hátha csak beteg leszek és azért érzem rosszul magam. Volt valaki, aki ilyen korán megérezte a babát esetleg?
2014. nov. 24. 09:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mensi előtt 1 héttel jött rám a hányinger, kiragyásodtam, ideges lettem, és szétrepedt a mellbimbóm kicsit. Úgy voltam vele, hogy ha ezt mind beképzelem, akkor tuti miattam nyitják meg újra a Lipótmezőt.

Aztán nem jött meg. Most vagyok 18 hetes. :)

Úgyhogy én már simán hiszek a korai jelekben. :)

2014. nov. 24. 09:09
 2/11 A kérdező kommentje:

Apropó ragyák... akkora pattanás lett az orrom mellett, mint egy ház, belenéztem ma reggel a tükörbe és nem hittem a szememnek, pedig a harmincegynehány évemmel nem vagyok már tini. Utoljára gimiben láttam ezt, hogy este még semmi, reggelre meg bazi nagy pattanás a fejemen. Ennek eddig nem is tulajdonítottam jelentőséget, hogy esetleg köze lehet ehhez.

Köszönöm, hogy írtál, jó tudni, hogy nem őrültem meg teljesen.

2014. nov. 24. 09:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét gyerekemmel a nemvárt előtt már egy héttel voltak tüneteim. Az egyikkel szagérzékenység, a másikkal meg émelygés és szédülés. Én az egy héttel nemvárt előtti jeleket már nem is nevezném korainak. Szerintem igencsak gyakori.
2014. nov. 24. 09:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Én úgy tanultam, hogy ha elér a hormonszint egy adott mértéket, akkor okoz érzékelhető tüneteket és ez inkább a 6-7. héttől érezhető igazán. Első babámmal hoztam is a papírformát. De ez az érzés most meglepett. Látszik, hogy az élet nem tankönyvforma :) Köszönöm, hogy írtatok, őszintén örülök! Most elkezdtem reménykedni, hogy nem csak a testem szórakozik velem, ebből tényleg lehet valami ebben a hónapban! :)
2014. nov. 24. 09:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Nálam is volt hasfájdogálás - szurkálás, aluszékonyság, reggeli magas(abb) hő, mikor a teszt még egyáltalán nem egyértelmű pozitív volt. És valahogy a tudatom/lelkem/sokadik érzékem is jelzett, hogy van valami. Ám később sajnos elment. Azóta nem éreztem még ilyen tüneteket, pedig nagyon vágyunk egy babára.
2014. nov. 24. 09:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Jesszusom, nagyon sajnálom! A legjobbakat kívánom nektek, talán ez a hónap lesz az, amit vártál!
2014. nov. 24. 09:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ja, alapvetően én is hiszek a mensi előtti jelekben, és sokaktól hallottam már, hogy nekik is volt, viszont már itt a gyiken is küldtek el emiatt a fenébe, tudatva velem, hogy nem érezhetek semmit mielőtt kimaradna a mensim, és biztos kamuzok. :)

Pedig huhh, a terhesség folyamán nem volt annyi tünetem, mint a mensi előtti héten!

2014. nov. 24. 09:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy héttel a "nemvárt" előtt volt hasszurka,szagérzékenység és egyetlenegy reggel hányinger.Azóta már megvan a pozi teszt,6 hetesek vagyunk:)De tünetem nincs,csak a mellem fáj,meg néha a hasam szurkál.
2014. nov. 24. 09:31
 9/11 anonim ***** válasza:
szia milet veled babás vagy?
2014. nov. 29. 05:28
 10/11 A kérdező kommentje:
Szia! Nem jött még meg, de a teszt negatív.
2014. nov. 29. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!