Nagyon korai tünetek jelentek már meg valakinél?
Figyelt kérdés
Eü-sként abszolút realistának tartottam magam, de most nem tudom hova tenni, amit érzek. 3. hónapja próbálkozunk, egyáltalán nem görcsösen, nem néztünk ovut, meg semmi ilyesmi. Pénteken/szombaton lenne a következő mensim időpontja. Tegnap este óta fájdogál a hasam,kétszer is mentem mosdóba, azzal a szent meggyőződéssel, hogy most valamiért ennyivel korábban megjött, de nem történt semmi. Ma reggel pedig émelygek. Nem egyszer írtam már én is itt, és komolyan is gondoltam, hogy ha a tüneteket terhesség okozza, az látszani fog a teszteken is. De ennyire korán ez teljesen kizárt, nem? Meglepetésemben csináltam egy tizes tesztet, árnyékosnak mondanám, nem pozitív. Ez azért nem lepett meg ilyen korán. De az érzést nem tudom hová tenni. Az alaphőm 36.4-5 körül van, az első gyermekemmel hőmérőztem, most nem tettem, de megnéztem ma reggel, mert fáztam nagyon, pedig 25 fok van itthon, ébredés után 36.8at mértem. Ennek sincs így kiragadva semmi értelme, de magyarázatot kerestem, hátha csak beteg leszek és azért érzem rosszul magam. Volt valaki, aki ilyen korán megérezte a babát esetleg?2014. nov. 24. 09:06
11/11 A kérdező kommentje:
Megjött. Ez nem a mi hónapunk volt.
2014. nov. 29. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!