Ki nem várja 11-12-ére?
Figyelt kérdés
34 naposak a ciklusaim, természetesen már teszteltem :D (persze negatív lett) de felesleges még, mostmár megvárom, h mi lesz.
Ki nem várja még erre az időre? Meséljetek kicsit, mikor volt PÉ, hanyadik hónapban próbálkoztok stb.
2020. júl. 5. 08:03
2/133 anonim 

válasza:

Én 10-re nem várom.
Ovu előtt együtt együtt voltunk 4 nappal, 2 nappal és aznap is, de már érzem a tüneteket, amik a menzeszem előtti héte szoktak lenni... :/
3/133 anonim 

válasza:

Én 14-re nem várom! Drukkolok mindenkinek 🤞🏻🤞🏻
4/133 anonim 

válasza:

Én 15-re nem várom. Megy a drukk mindenkinek 😍
5/133 A kérdező kommentje:
Mikor teszteltek? Kivárjátok, hogy késsen vagy előtte 1-2 nappal?:))
2020. júl. 5. 13:13
6/133 anonim 

válasza:

Én ugyan nem várom, mert már nemsokára szülök, de szeretem az ilyeneket olvasgatni. Szurkolok nektek. ;)
7/133 A kérdező kommentje:
De kedves vagy!:))) Kitartást, minden rendben lesz veletek, nemsokára a kezedben tarthatod!:)) Mi második gyerkőccel próbálkozunk.
2020. júl. 5. 13:22
8/133 anonim 

válasza:

11-re baromira nem várom 😁 9. hónap próbálkozás, 3. gyerkőcöt szeretnénk 🙄
9/133 A kérdező kommentje:
Drukkolok mindenkinek!:))
2020. júl. 5. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!